Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezhet az, hogy azért nem...

Létezhet az, hogy azért nem tudok nőt szerezni, mert nincsenek meg a csábításhoz szükséges illataim? Van ilyen betegség?

Figyelt kérdés

Régen a külsőmre fogtam a sikertelenségemet, de azóta jócskán megváltoztam, sokak szerint kifejezetten jól nézek ki. Ettől függetlenül barátnőm még sosem volt.

Már tényleg mindent megpróbáltam, nem tudom már mit javíthatnék ki magamon.

Kutatók állítják, hogy a szerelem, a csábítás erősen kötődik a szaglószervünkhöz. Állítólag ez alapján választunk párt. Lehet, hogy belőlem hiányoznak az ehhez szükséges illatok ?

2014. aug. 3. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te csak béna vagy a csajozáshoz, ne fogd a szagokra!
2014. aug. 3. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet hogy inkább azért mert magas vékony vagy?
2014. aug. 3. 22:46
 3/13 anonim ***** válasza:
nem lehet
2014. aug. 3. 22:47
 4/13 Jázi :) ***** válasza:
Nem valószínű,hogy hiányzik csak vagy valamit nagyon nem jól csinálsz, vagy nem a megfelelő lányoknál próbálkozol.
2014. aug. 3. 22:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerinted mik azok a dolgok, amiket nagyon rosszul lehet csinálni ?
2014. aug. 3. 22:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kanszag sray-t hátha segít.
2014. aug. 3. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Olvastad a parfüm című könyvet? :D

Ez szerintem hülyeség, mindenkinek más illat jön be. Vagy akkor próbálj ki valamilyen parfümöt, vagy after shavet némelyiknek nagyon jó az illata, még szerintem is, pedig én erősen "természetes" párti vagyok (jómagam is csak tusfürdőt meg dezodort használok, semmi plusz illatosítót)

Lehet a természeteddel van a baj, túl félénk vagy, és/vagy önbizalomhiányos, vagy bármi.

N

2014. aug. 3. 22:50
 8/13 anonim ***** válasza:
pézsma illat
2014. aug. 3. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:

micsoda kifogások kérdező besz-arok:)

a fellépés és a taktika-a duma-a lényeg,nem a külső és nem az illat.

amikor neten történik a beoltás,felcsípés ott sincsen illat,csakis taktika.

2014. aug. 3. 22:54
 10/13 A kérdező kommentje:

A neten esetleg annyit elérsz, hogy meglegyen a randi, de a személyes találkozásnál fog eldőlni, hogy lesz e ebből valami vagy sem...

És milyen taktika? Miért kell nekem taktikáznom ( magyarán nem magamat adnom )? Csak úgy szedek fel egy csajt, ha átverem ?

2014. aug. 3. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!