Nem árasztom magamból a csábításhoz szükséges illatokat? Létezik ilyen betegség?
Figyelt kérdés
Sokat tettem a külsőmért. A legrosszabb vélemények szerint is átlagos vagyok, de valaki szerint egyenesen jól nézek ki.
Ennek ellenére nem jön össze semmi a lányokkal, pedig nálam szegényebbeknek és rondábbaknak is összejön valami.
Lehet, hogy nincsenek meg a szükséges illataim ? Mert hát sokan mondják, hogy ez az egész nem más mint kémia. Lehet feleslegese töröm magam így?
2014. jún. 12. 14:53
1/18 anonim válasza:
Mit ki nem találnak egyesek, csak hogy ne ők legyenek a hibásak a sikertelenségért...
2/18 anonim válasza:
Nem, szerintem egy mocskos tapló vagy.
3/18 anonim válasza:
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ekkora baromságot hallod......
ez hülyeség, minden hozzáállás és magabiztosság kérdése.
tudom ez már sablonná nőtte ki magát...de komolyan ez a 2 dolog határoz meg egy fiút abban, hogy barátnőt szerezzen magának.
4/18 A kérdező kommentje:
Rengeteg hibán változtattam a testemen. Nem az a fajta vagyok, aki nem tesz magáért semmit. De ha így sincs eredmény, joggal merül fel a kérdés nem ?
2014. jún. 12. 14:56
5/18 anonim válasza:
Merüljön fel egy másik kérdés, mondjuk ez:
Mi van, ha valamit még mindig rosszul csinálok, és a külsőmön változtatni nem elég?
6/18 anonim válasza:
Ha kutya vagy, akkor egyértelműen létezik ilyen. Sőt.
7/18 A kérdező kommentje:
Erre a kérdésemre soha senki nem tudott semmi konkrétat és kézzelfoghatót válaszolni. Se itt, se a barátim.
2014. jún. 12. 15:01
8/18 A kérdező kommentje:
Az ötös válaszolónak ment*
2014. jún. 12. 15:02
10/18 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. jún. 12. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!