Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem árasztom magamból a...

Nem árasztom magamból a csábításhoz szükséges illatokat? Létezik ilyen betegség?

Figyelt kérdés

Sokat tettem a külsőmért. A legrosszabb vélemények szerint is átlagos vagyok, de valaki szerint egyenesen jól nézek ki.

Ennek ellenére nem jön össze semmi a lányokkal, pedig nálam szegényebbeknek és rondábbaknak is összejön valami.

Lehet, hogy nincsenek meg a szükséges illataim ? Mert hát sokan mondják, hogy ez az egész nem más mint kémia. Lehet feleslegese töröm magam így?

2014. jún. 12. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Csak a külsődről pofázol. Közben lehet, nem is azzal van a baj, hanem "csak" belülről rothadsz.
2014. jún. 12. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Erről a kérdésről ez a film ugrott be: Parfüm: Egy gyilkos története

Szerintem nézd meg!

2014. jún. 12. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek bántjátok. A lányok alapból külső alapján adnak esélyt a fiúknak. Gondolom még most sem kap esélyt az ismerkedésre, még szép, hogy úgy gondolja a külsejével van baja a lányoknak.
2014. jún. 12. 23:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a fiúk is külső alapján válogatnak...

könyörgöm, senki ne essen nekem, hogy nincs így. Nincs kedvem hazug disznókkal beszélgetni.

2014. jún. 13. 09:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Semmi nem jön össze a lányokkal.

Kezdjük azzal, hogy szoktál ismerkedni? Próbálkozol egyáltalán?

2014. jún. 13. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:
14. csak az van, hogy csak a külső alapján sokkal több csaj bejön...
2014. jún. 14. 17:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Agyad nincs! Ez a te betegséged!
2014. jún. 14. 17:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Az "agyad nincs" bizonyos, képletes értelemben helytálló persze, de a pontos megfogalmazás inkább ennyi: most még hitetlen vagy. Magadat korlátozod ezzel, és még csak nem is vagy tudatában. Vadássz az önkorlátozó hiedelmeidre, és vadássz a pillanatokra, amikor "kényelmesebb" nem hinni, hogy épp te épp győztes vagy.

Persze minimális (parányi, elenyésző) esély tényleg van rá, hogy retardált vagy, de akkor nagyon szerencsésen írod el a szavaidat, hogy mindet helyesen sikerült idedobni.

A kezdő lépés egyébként lehet egy nem nagyon ideillő kis "szituációs gyakorlat" amiben épp a kishitűségedből merítesz erőt. Ez az esélytelenek nyugalma. Nincs tét, nincs okod vágyni a "nyereményre". Nincs min izgulni. Rosszabb nem lesz, nyugodtan lehetsz önmagad. Könnyedén, magától értetődően, akár egy kisgyermek. Néha ennyire közel lakik az első csoda.

2014. jún. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!