Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezhet az, hogy azért nem...

Létezhet az, hogy azért nem tudok nőt szerezni, mert nincsenek meg a csábításhoz szükséges illataim? Van ilyen betegség?

Figyelt kérdés

Régen a külsőmre fogtam a sikertelenségemet, de azóta jócskán megváltoztam, sokak szerint kifejezetten jól nézek ki. Ettől függetlenül barátnőm még sosem volt.

Már tényleg mindent megpróbáltam, nem tudom már mit javíthatnék ki magamon.

Kutatók állítják, hogy a szerelem, a csábítás erősen kötődik a szaglószervünkhöz. Állítólag ez alapján választunk párt. Lehet, hogy belőlem hiányoznak az ehhez szükséges illatok ?

2014. aug. 3. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha az átverés, hogy nem f.ngasz elsö randin az orra alá, másodikon nem büfögsz a fülébe, harmadikon nem akarod kinyalatni vele a vala.adat, stb akkor bizony kell az átverés b+!!!!
2014. aug. 3. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazából az létezik, hogy értelmi fogyatékos vagy, ez nyilvánvaló, ez általában már önmagában is elég ahhoz, hogy ne legyél csábító, de ha mellé még büdös is, akkor bizony kutatások ide vagy oda, te tényleg baszhatod.
2014. aug. 3. 23:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom honnan veszed ezt,én alkohol+cigi+izzadtság aromával cserkésztem be a barátnőmet...Nem a legjobb illatkeverék, ez tény, mégis sikerült. Nem kifogás kell, hanem légy férfi.
2014. aug. 4. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!