Léteznek manapság egyáltalán mély gondolkodású filozófikus lányok?
10 vagyok.
Mély gondolkodású és filozofikus azt mondtad. Egy ilyenhez szerintem kevesen vagyunk, akik egy közvetlen bulist csajt képzelnek el. Ellentmondtál. :)
Léteznek manapság egyáltalán mély gondolkodású filozófikus fiúk?
Már ott bukik a mutatvány, egyébként, hogy nem definiáltad a kifejezést. Lehet, hogy te nem is mély gondolkodású, filozofikus embereket keresel, szimplán olyanokat, akik ahhoz értenek, amihez te.
Hát lehet beszélni róla az irodalomról ami nem a Szürke 50 árnyalata és az Alkonyat.
Megvan mindenről a véleménye ami nem abban merül ki, hogy ez jó vagy xar, hanem azt értelmesen el is tudja magyarázni és kifejteni másoknak.
Érdeklik a dolgok működései és annak a mikéntjei, ha egy társaságba elkerülünk tud mindig értelmesen részt venni ott egyenlő félként és be tud kapcsolódni a beszélgetésbe.
Tudjon meglepni ajánljon olyan kulturális dolgokat illetve programokat amiket én nem ismerek tágítva ezzel a gondolkodásomat.
Lássa a jövőt is ne csak a mának éljen, de azért ne áldozza be mát a holnapért.
Egyszóval inspiráljon, hogy mind szellemileg és mind fizikailag jobb legyek.
Ezek alapján lehet tényleg rossz volt a kérdésfeltevés, de ezt így nem írhattam le egy kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!