Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek manapság egyáltalán...

SullaFelix89 kérdése:

Léteznek manapság egyáltalán mély gondolkodású filozófikus lányok?

Figyelt kérdés

2015. febr. 14. 20:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát bocs 10-es de te akkor inkább vagy zárkózott is félénk, mint mély személyiség én úgy látom, de lehet nincs igazam.
2015. febr. 14. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:

10 vagyok.

Mély gondolkodású és filozofikus azt mondtad. Egy ilyenhez szerintem kevesen vagyunk, akik egy közvetlen bulist csajt képzelnek el. Ellentmondtál. :)

2015. febr. 14. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Léteznek manapság egyáltalán mély gondolkodású filozófikus fiúk?

Már ott bukik a mutatvány, egyébként, hogy nem definiáltad a kifejezést. Lehet, hogy te nem is mély gondolkodású, filozofikus embereket keresel, szimplán olyanokat, akik ahhoz értenek, amihez te.

2015. febr. 14. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 Sztereotípia.
2015. febr. 14. 21:17
 15/19 polegirl válasza:
A filozófikus nagyjából nekem azt takarja, hogy olyan dolgokról beszél vagy gondol túl sokat és túl zavarosat, amik már-már nem reálisak. Pl. nekem senki ne magyarázza el az élet értelmét, mert egyedi, mindenkinek más!Valahogy mindig a saját 'filozófiám' foglalkoztatott mindig csak. Szerintem egy reálisan gondolkodó lánnyal jobban jársz :) És ráadásul, lehet viccesebb is :P
2015. febr. 14. 21:17
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát lehet beszélni róla az irodalomról ami nem a Szürke 50 árnyalata és az Alkonyat.

Megvan mindenről a véleménye ami nem abban merül ki, hogy ez jó vagy xar, hanem azt értelmesen el is tudja magyarázni és kifejteni másoknak.

Érdeklik a dolgok működései és annak a mikéntjei, ha egy társaságba elkerülünk tud mindig értelmesen részt venni ott egyenlő félként és be tud kapcsolódni a beszélgetésbe.

Tudjon meglepni ajánljon olyan kulturális dolgokat illetve programokat amiket én nem ismerek tágítva ezzel a gondolkodásomat.

Lássa a jövőt is ne csak a mának éljen, de azért ne áldozza be mát a holnapért.

Egyszóval inspiráljon, hogy mind szellemileg és mind fizikailag jobb legyek.

Ezek alapján lehet tényleg rossz volt a kérdésfeltevés, de ezt így nem írhattam le egy kérdésben.

2015. febr. 14. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: Az ilyen embert mifelénk műveltnek és kommunikatívnak hívják.És léteznek filozofikus fiúk és filozofikus lányok is. Csak nagyon kevesen vannak a többi típushoz képest.
2015. febr. 14. 22:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Sok olyan ember van, aki magát elmélyültnek tartja, az, hogy te minek tartod, nem tudhatjuk.
2015. febr. 14. 22:32
 19/19 anonim válasza:
Persze! Remgeteg olyan lany van! 16/L
2017. márc. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!