Soha többé nem találkozok mégegyszer egy érző, kissé elvontabb és érett gondolkodású fiúval?
Figyelt kérdés
Sajnos az eddigi életem során csupán kétszer volt szerencsém ilyen személyiségű sráccal beszélgetni és hiányoznak ezek az éjjelekbe nyúló beszélgetések és minden más is.. :c2014. dec. 10. 21:08
1/14 anonim válasza:
Így van. Soha többé. Mindenkinek csak 2 jut.
2/14 anonim válasza:
Nem, sajnos csak ketten vannak.
3/14 anonim válasza:
Ez csak rajtad múlik. Én például egyesek szerint ilyen vagyok.
Ha van kedved, írj nyugodtan.:)
4/14 Mokyu! válasza:
Érző nem vagyok de a többi stimmel :D
5/14 anonim válasza:
Lesz ilyen én is ilyen vagyok - kivéve az érett :D Bár az is vagyok valamilyen szempontból de pénzügyi biztonságom még nincs
6/14 A kérdező kommentje:
érzékeny*
végülis mind1,ti úgysem értitek ezt
2014. dec. 10. 21:11
7/14 anonim válasza:
Ha szeretnel egy ujabb ilyet akkor megprobalkozhatunk vele :)
Irj ram :)
8/14 anonim válasza:
Én meg sosem kapom már vissza azt a vidám,vagány,talpraesett pasit,akibe hónapok óta tiszta szívemből szerelmes vagyok!Hát ez van.Majd biztos lesz egyszer olyan,aki pótolja a hiányát,bár ez most még olyan elképzelhetetlen.Mivel atom szerelmes vagyok! :-D
9/14 anonim válasza:
Én nekem meg egyszer sikerült ilyen lánnyal beszélgetnem egész életem során. Mindketten szeretet hiányosak voltunk, így nagyon odavoltunk egymásért. De sajnos szokás szerint mindent elrontottam... A szívem megszakad és a könnyem kicsordul, akárhányszor csak rá gondolok... Nem tudom elképzelni, hogy létezik még egy hozzáhasonló teremtés a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!