Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Soha többé nem találkozok...

Soha többé nem találkozok mégegyszer egy érző, kissé elvontabb és érett gondolkodású fiúval?

Figyelt kérdés
Sajnos az eddigi életem során csupán kétszer volt szerencsém ilyen személyiségű sráccal beszélgetni és hiányoznak ezek az éjjelekbe nyúló beszélgetések és minden más is.. :c
2014. dec. 10. 21:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
utolsó: teljesen átérzem a fájdalmadat
2014. dec. 10. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha valahol Székesfehérvár környékén laksz akkor én is szóba jöhetek.
2014. dec. 10. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
És, ha most jelentkezem, észreveszel a tömegből? Nem. Tehát nem is jelentkezem. :D
2014. dec. 10. 21:34
 14/14 Kisboltos ***** válasza:

Egyszer nekem is volt szerencsém egy ilyen lányhoz, de így utólag visszagondolva ostoba voltam, mérhetetlenül ostoba, hogy eldobtam magamtól.

Azóta rengeteget változtam, viszont nem ebbe az irányba, mint amit most fentebb leírtál. Pedig visszagondolva jobb ember voltam, mint most.

Ezt teszi az emberrel a többi ember gondolkodása. Szomorú dolog.

Bár azzal a felfogással nem lehetne sokra vinni. Ez van.

2014. dec. 11. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!