SullaFelix89 kérdése:
Léteznek manapság egyáltalán mély gondolkodású filozófikus lányok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 20:58
2/19 anonim válasza:
Veszélyeztetett példány, csak és kizárólag engedéllyel tartható!
3/19 anonim válasza:
Aki ilyet keres, általában többre tatja saját magát, mint ami a valóság.
4/19 anonim válasza:
Aki megmondja mit jelent a "boldogok a lelki szegények", annak küldök egy képet magamról. 26/F
5/19 A kérdező kommentje:
Általában mindig ezt mondják, hogy persze, de aztán tettekkel vagy csak szavakkal egy se bizonyítja.
2015. febr. 14. 21:01
7/19 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet tényleg többre tartom magam, mint ami vagyok nem tudom, de az biztos, hogy meguntam a sok egy éjszakás, vagy pár hónapos kalandot.
2015. febr. 14. 21:02
8/19 anonim válasza:
"...de az biztos, hogy meguntam a sok egy éjszakás, vagy pár hónapos kalandot."
Nem biztos, hogy csaka lányokkal van probléma ennek tükrében. Ahogy emlékszem rád ezzel a neveddel, elég ratyi voltál itt régebben.
9/19 A kérdező kommentje:
Sokat jártam ide trollkodni tényleg utolsó, de látod felvállalom nem csináltam új accot, hogy letagadjam.
2015. febr. 14. 21:06
10/19 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, a baj vele, hogy nehezen nyílok meg és nehezen engedem magamhoz az embereket, így a kapcsolatok nagy részre már az ismerkedésnél befuccsol. Időre van szükségem, hogy megnyugodjak, hogy bízhatok az illetőben. Nem féltékenykedek, nem kérdezősködök, csak egy kicsit megfontolt vagyok és sokat gondolkodok, így beállítanak egy lelkileg feszült embernek és nem adnak nekem több esélyt és időt.
Muszáj változtatni rajta. Mondanák nekem senki kedvéért ne változtassak, de így sosem lesz sikerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!