Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyek? Nektek mennyirre jön...

Hölgyek? Nektek mennyirre jön be ha egy fiú verseket ír nektek?

Figyelt kérdés
Egy nálam picit idősebb, gyönyör nővel szeretnék szeretnék kapcsolatot. Nagyon tetszik és szeretem és gondoltam mostmar elég a várakozasbol megprobalom elmondani neki mit érzek iránta.Csak lehet hogy neki számít a kor, egyébként én 20, ő pedig 32 éves. Tudnátok segíteni pár tanáccsal? szerintetek küldjem a verseim neki?

2015. febr. 13. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Eloszor inkabb beszelgess vele. Ne rogton a verssel kezdd, szerintem. Puhatolozz, higy egyaltalan zavarja-e a korkulonbseg..
2015. febr. 13. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
a nő elolvassa a verset általa elképzel egy tökéletes romantikus srácot és kapcsolatot, majd mikor meglátja a srácot és nem tetszik neki abban a pillanatban a vers már nem ér sz**ärt sem
2015. febr. 13. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem, vagyis szeretném ha valaki írna nekem, bár ha azt így váratlanul tenné, ráadásul egy 20 éves, eléggé meglepődnék, és nem biztos hogy örülnék, főleg ha en nem úgy tekintek a srácra.

Inkább beszélgess vele előbb, vagy találkozzatok, aztán meglátod hogy áll majd hozzád, vagy a versekhez :)

30n

2015. febr. 13. 21:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem fontos annyira neki a korkulonbseg, megprobalom, de ha vele beszélgetek /próbálok beszélni alig jönnek a szavak, elbodít a nagyon finom illata, meg ha a szemébe nézek akkor nemtudok beszélni vele ha meg lefelé nézek az meg bunkóság, viszonylag hamar férfi lettem, nem vagyok gyerekes, de ő annyira csodálatos, hogy elég ha csak ramnez és már remeg a lábam, köszi am a válaszokat
2015. febr. 13. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Á, nem érdekli az őket. Ha a párodnak írsz verset, az jó, azt értékeli, de egyébként semmi értelme megmutatni neki, tapasztalat.
2015. febr. 13. 21:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, harmadik, csak ezt kérném a sorsomtol, hogy osszejojjon a kapcs. semmi mást
2015. febr. 13. 21:22
 7/7 A kérdező kommentje:
43 verset írtam neki, szerintem jók lettek, de lehet tényleg nem jön ez be neki, csak annyira tanácstalan vagyok, csak, csak ő kell, feleségül is elvennem
2015. febr. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!