Hölgyek? Nektek mennyirre jön be ha egy fiú verseket ír nektek?
Figyelt kérdés
Egy nálam picit idősebb, gyönyör nővel szeretnék szeretnék kapcsolatot. Nagyon tetszik és szeretem és gondoltam mostmar elég a várakozasbol megprobalom elmondani neki mit érzek iránta.Csak lehet hogy neki számít a kor, egyébként én 20, ő pedig 32 éves. Tudnátok segíteni pár tanáccsal? szerintetek küldjem a verseim neki?2015. febr. 13. 21:07
1/7 anonim válasza:
Eloszor inkabb beszelgess vele. Ne rogton a verssel kezdd, szerintem. Puhatolozz, higy egyaltalan zavarja-e a korkulonbseg..
2/7 anonim válasza:
a nő elolvassa a verset általa elképzel egy tökéletes romantikus srácot és kapcsolatot, majd mikor meglátja a srácot és nem tetszik neki abban a pillanatban a vers már nem ér sz**ärt sem
3/7 anonim válasza:
Én szeretem, vagyis szeretném ha valaki írna nekem, bár ha azt így váratlanul tenné, ráadásul egy 20 éves, eléggé meglepődnék, és nem biztos hogy örülnék, főleg ha en nem úgy tekintek a srácra.
Inkább beszélgess vele előbb, vagy találkozzatok, aztán meglátod hogy áll majd hozzád, vagy a versekhez :)
30n
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem fontos annyira neki a korkulonbseg, megprobalom, de ha vele beszélgetek /próbálok beszélni alig jönnek a szavak, elbodít a nagyon finom illata, meg ha a szemébe nézek akkor nemtudok beszélni vele ha meg lefelé nézek az meg bunkóság, viszonylag hamar férfi lettem, nem vagyok gyerekes, de ő annyira csodálatos, hogy elég ha csak ramnez és már remeg a lábam, köszi am a válaszokat
2015. febr. 13. 21:19
5/7 anonim válasza:
Á, nem érdekli az őket. Ha a párodnak írsz verset, az jó, azt értékeli, de egyébként semmi értelme megmutatni neki, tapasztalat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, harmadik, csak ezt kérném a sorsomtol, hogy osszejojjon a kapcs. semmi mást
2015. febr. 13. 21:22
7/7 A kérdező kommentje:
43 verset írtam neki, szerintem jók lettek, de lehet tényleg nem jön ez be neki, csak annyira tanácstalan vagyok, csak, csak ő kell, feleségül is elvennem
2015. febr. 13. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!