Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan legyek titokzatos? 18/L

Hogyan legyek titokzatos? 18/L

Figyelt kérdés
Ha keveset beszélek magamról, akkor unalmasnak talál, vagy ilyesmi.
2015. febr. 12. 23:03
1 2
 1/13 The Guard ***** válasza:
Ne válaszolj az összes kérdésre;)
2015. febr. 12. 23:04
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
búj a függöny mögé mikor beszéltek:XDDDDDD
2015. febr. 12. 23:04
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Pl. Ő:hogy vagy? Te:jól vagyok, vagy mégse?
2015. febr. 12. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ne csak magadról beszélj. Tereld mindig másfelé a témát és magadról csak röviden adj ki információkat.
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért akarsz titokzatos lenni? Attól nem leszel érdekesebb, vagy kívánatosabb, inkább csak az esélyeidet rontod. Tudod, külső megfog, belső megtart, ha nem mutatod meg a belsődet, akkor egyértelmű az eredmény.
 6/13 Mokyu! ***** válasza:
Mond el hogy milyen kalandokat éltem át peruban az mindenkinek tetszik és a problémák 99% -ára megoldás
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Válaszolni kell, inkább arra értik, hogy sok kétértelmű utalással, vagy elmés kitérő válaszokkal dolgozz. Azt szeretem mikor sok lány azt hiszi magáról, hogy titokzatos, de valójában ő maga sem tudja, hogy mit akar... :D
2015. febr. 12. 23:06
 8/13 anonim válasza:
Minél kevesebbet mondasz el magadról, annál jobban fogod érdekelni. Mellesleg, ha sokat fecsegsz, akkor meg egy irritáló dumagépnek fog tartani... (bár eléggé kevés ez az információ, amit leírtál...)
2015. febr. 12. 23:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Más akarsz lenni, mint aki vagy. Ez meglátszik majd rajtad. Annyira nyomi dolog ez,
2015. febr. 12. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Kezd el mondani, hogy nagyon szeretem: "a" betuvel kezdodik es "nal"-ra vegzodik, de csak masodik randin mond el, hogy az apro kanalakat szereted. Es ez megint egy sejtelmes valasz, mert nem tudja majd eldonteni, hogy a farkarol beszelsz vagy tenyleg oda vagy az apro kanalakert. Majd harmadik randin elmeseled neki, hogy mar fogtal 13-14 cm-es kanalakat is, de a legdurvabb az egy 10 cm-es volt, amitol nagyon beizgultal. Negyedik randin mar felhivhatod magadhoz, es megmutathatod a kanal gyujtemenyed. Lassan mar en sem tudom mirol beszelek :-j
2015. febr. 12. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!