Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy legyek "rosszkislány"?

Hogy legyek "rosszkislány"?

Figyelt kérdés

Sajna az az igazi unalmas "jókislány" vagyok. Nem iszok, sosem voltam még részeg, nem kavarok, nem bulizok. A maximum szórakozás a kocsmázás vagy a koncertek.

Szeretek olvasni, tanulni, rengeteg téma érdekel. Viszont ez az emberek nagy részének rém unalmas.

Több ismerősömtől megkaptam már, hogy vagány csaj, mivel imádok utazni, akár egyedül is, sokszor ellógtam már külföldre. Sok nyelven beszélek, bárhol megértetem magam. Szeretem egyedül oldani a dolgokat, ismeretlen helyzetekben feltalálni magam (pl idegen városban megtalálni ezt-azt), és szeretem a spontanitást.

Külsőre nagyon kislánynak nézek ki, de már megkaptam, van valami a nézésemben, és erotikus a kisugárzásom. Viszont én mindezt nem látom, az unalmas jókislány definíciójaként élem meg magam.

Pláne azóta, amióta egy fiú ismerősöm, aki nekem régen nagyon tetszett, összejött egy csajjal. A srác igazi rosszfiú (rockzenész, motorozik..) a csaj meg az az igazi laza csaj, bulizós rocker piercingekkel, tetoválásokkal.

Szóval, összeillenek.

Azóta csak még unalmasabbnak és szerencsétlenebbnek érzem magam.

Hogy legyek izgalmasabb legalább kicsit?

2015. febr. 12. 12:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

és miért is akarsz te "rossz kislány" lenni?

miért lenne jobb neked?

2015. febr. 12. 12:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tűnsz unalmasnak... neked inkább az a bajod, hogy a srác, aki tetszett neked, összejött egy másik csajjal
2015. febr. 12. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Keress valami barátnőt akivel tudsz lazább lenni.
2015. febr. 12. 12:31
 4/16 anonim ***** válasza:
#2 es megmondta a tutit!.... Ennél sokkal unalmasabb csajok vannak igazából egyáltalán nem tűnsz annak... Annyira ne akarj rossz kislány lenni... végén még qva rossz leszel...
2015. febr. 12. 12:33
 5/16 anonim ***** válasza:
"sokszor ellógtam már külföldre" nem tudom mennyire laksz országhatárnál de én aki az ország közepén lakik még csak álmodni se mertem volna hogy "lógok külföldre" :D
2015. febr. 12. 12:37
 6/16 anonim ***** válasza:
*kilógok
 7/16 anonim válasza:
Te nem hogy unalmasnak, hanem a leírásod alapján nagyon is érdekesnek hangzol! :)
 8/16 opened paradise ***** válasza:
Pedig sokaknak inkább te kellenél,hidd el.
2015. febr. 12. 12:38
 9/16 megadeth18 ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy unalmas. Azok az unalmasak, akik csak a fütyit szopkodják, és azon kívül semmi másra nem jók, nem lehet velük beszélni, nem lehet izgalmas helyzeteket megélni velük. Keress egy normális palit, aki szintén szeret külföldre mászkálni, meg bírja az izgalmas szitukat. Nem kell behódolni a proli társadalomnak, léteznek jófej, izgalmas emberek is, csak ezek szerint nem ismersz sokat belőlük. Attól még hogy valaki motorozik, meg tetkója van, attól még lehet tök uncsi, és a motoros haverjai véleményét leszámítva nem is vagány vagy menő a legtöbb ember szerint. Szerintem így is izgalmas és jófej vagy, csak találd meg azokat, akik szintén így gondolják :)
2015. febr. 12. 12:38
 10/16 anonim ***** válasza:
maradjh meg ilyennek, könyörgöm! ritka a mai világban. te csinálod jól.
2015. febr. 12. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!