Hogy legyek "rosszkislány"?
Sajna az az igazi unalmas "jókislány" vagyok. Nem iszok, sosem voltam még részeg, nem kavarok, nem bulizok. A maximum szórakozás a kocsmázás vagy a koncertek.
Szeretek olvasni, tanulni, rengeteg téma érdekel. Viszont ez az emberek nagy részének rém unalmas.
Több ismerősömtől megkaptam már, hogy vagány csaj, mivel imádok utazni, akár egyedül is, sokszor ellógtam már külföldre. Sok nyelven beszélek, bárhol megértetem magam. Szeretem egyedül oldani a dolgokat, ismeretlen helyzetekben feltalálni magam (pl idegen városban megtalálni ezt-azt), és szeretem a spontanitást.
Külsőre nagyon kislánynak nézek ki, de már megkaptam, van valami a nézésemben, és erotikus a kisugárzásom. Viszont én mindezt nem látom, az unalmas jókislány definíciójaként élem meg magam.
Pláne azóta, amióta egy fiú ismerősöm, aki nekem régen nagyon tetszett, összejött egy csajjal. A srác igazi rosszfiú (rockzenész, motorozik..) a csaj meg az az igazi laza csaj, bulizós rocker piercingekkel, tetoválásokkal.
Szóval, összeillenek.
Azóta csak még unalmasabbnak és szerencsétlenebbnek érzem magam.
Hogy legyek izgalmasabb legalább kicsit?
és miért is akarsz te "rossz kislány" lenni?
miért lenne jobb neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!