Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szoktatok bunkók lenni és nem...

Szoktatok bunkók lenni és nem válaszolni egy üzenetre itt? 17/L

Figyelt kérdés

2015. febr. 12. 21:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szoktam válaszolni, még az ilyen ajánlatokat tevőknek is. Általában azonban ők tűnnek el egy idő után amikor kiderül, hogy velem nem fognak összejönni.
2015. febr. 12. 23:07
 32/35 anonim ***** válasza:
Szöszi velem összejönnél?
2015. febr. 12. 23:17
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát persze. XD
2015. febr. 12. 23:26
 34/35 anonim ***** válasza:

Igen, szoktak a lányok bunkók lenni. Valamivel kapcsolatban írok privát üzenetet, akár segítő szándékkal, de tojnak válaszolni rá. Mert ugye egy válasz egy kérdésre felvethet más kérdéseket, amik érdekelhetnek.

Még csak intim képeket sem küldök magamról vagy hasonló, párkapcsolatot és szexpartnert sem itt keresek, de itt mindenki csak egy valamire tud gondolni, ha üzenetet kap. Újabban már nem nagyon írok senkinek, mert úgyse írnak vissza.

2015. febr. 13. 16:41
 35/35 anonim ***** válasza:
Hát azért velem is volt, hogy írtak nekem egy kérdést (nem intim témával, ruházkodással kapcsolatban) és szép hosszan leírtam, hogy mi merre hogy, linkeket is kerestem, utána az illető annyit se írt, hogy köszi. Amikor újra írtam neki, mert kíváncsi voltam, mit választott, arra sem jött válasz.
2015. febr. 13. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!