Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megtennétek ezt egy lánnyal...

Ti megtennétek ezt egy lánnyal? (durva)

Figyelt kérdés

Ha lenne egy lány, akit régóta ismertek, tudjátok, hogy bejöttök neki, és van egy nem működő kapcsolata, csak azért laknak együtt, mert nem tudna albérletet egymaga fenntartani. Nektek is van barátnőtök.

Írnátok olyanokat a csajnak, hogy szeretitek őt, vele akartok lenni, etc, szóval komplett meghülyítitek. Majd a végén elkülditek a búsba indoklás nélkül, és elpasszoljátok az üziket amiket a csaj írt nektek a barátjának, mert csak.

NEM történt ilyen, csak elképzeltem. Lány vagyok.

2015. febr. 12. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
18%

ez helyes cselekedet ,hiszen a srác hülyítve és lehúzva volt,erre jön a másik és felszabadítja a teher alól :D azzal hogy kijátsza mellőle az élősködő csajt.

segít máson tehát: jó ember.

2015. febr. 12. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tenném meg.

Nem barmolok bele mások kapcsolatába és nem teszem tönkre más életét szándékosan.

A fölösleges dráma meg még úgyse kell.

2015. febr. 12. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok minden elképzelhető. Vannak kevésbé "őrjítő" pasasok akikkel ezen szituációk kevésbé valószínűek
2015. febr. 12. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tenném. Miért tegyek keresztbe valakinek aki nem ártott nekem?
2015. febr. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!