Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megtennétek ezt egy bajba...

Ti megtennétek ezt egy bajba került lánnyal?

Figyelt kérdés

Ha egy lány ismerősötök elveszti a munkáját és a lakását, milyen feltételek mellett fogadnátok be ideiglenesen?

Ha vállalná, hogy azonnal keres munkát, felesbe fizetitek a rezsit, és ellátja a teljes háztartást, kérnétek még szexuális szolgáltatásokat is?

Illetve ha kérnétek, csak olyasmit, amire kölcsönös szimpátia esetén ő is vevő, vagy teljesen kihasználnátok a helyzetét, és csak akkor fogadnátok be, ha a fent említettek mellett úgy és olyankor használjátok, amikor csak akarjátok, beleszólása nincs.

Elméleti kérdés csak (lány vagyok, nem perverz idióta, mielőtt valaki ezzel jönne)

2014. dec. 21. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha ez lenne a szitu akkor az elején a munkakeresést mondanám de segíteném őt 100%ban hogy találjon aztán mikor egyenesbe jött akkor a rezsi.Mást nem kérnék tőle mivel ez a szexuális dolog is csak kihasználás.
2014. dec. 21. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ezekkel a feltételekkel befogadlak. :D
2014. dec. 21. 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha bajban van egy ismerősöm, akkor befogadom, segítek ahogy tudok. Nyilván néhány napig minden ellenszolgáltatás nélkül ellehetne nálam, de ha hosszabb távra tervez, akkor a közös költség a minimum.

Szexuális szolgáltatásokkal még egy idegent sem zsarolnék meg, főleg akkor nem, ha bajban van, nemhogy még egy ismerőst...

2014. dec. 21. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Az attól függ mennyire vagyunk jóban.

Nem használnám ki, másnap tükörbe se tudnék nézni. Azt viszont elvárnám, hogy keressen munkát és takarítson maga után.

2014. dec. 21. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha ismerném a lányt és engem keresne fel, hogy jöhet-e hozzám (ez már alapból azt jelenti, többek vagyunk mint sima ismerősök) akkor segítenék neki. Mondanám addig marad amég akar. Hasonló helyzetbe én is örülnék ha segítene valaki. Egyáltalán nem élnék vissza a helyzetével.
2014. dec. 21. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Volt már olyan, akinek hasonló helyzetben felajánlottam, hogy lakjon nálam, amíg akar. Megtenném máskor is, és nem használnám ki.
2014. dec. 21. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Én se használnám ki.
2014. dec. 21. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, fizesse a rezsi rá eső részét, takarítson maga után. Nem használom ki más szorult helyzetét.
2014. dec. 21. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha lenne mondjuk egy lány ismerősömmel ilyesmi, vagy akár a lány barátommal(belőle csak 1 van) akkor ha abban megegyeznénk, hogy ő főz-mos-takarít magára és rám is, és még a költségeink felét is fizeti, akkor csak annyi kikötésem lenne, ha pasit akar oda vinni, akkor tegye, amikor nem vagyok épp jelen. Vagy jelentse be hogy ekkor és akkor van rá esély, így ne nagyon legyek otthon. Már csak hogy ne kelljen őket hallgatni.

Szerintem szexet kérni valakitől aki bajba került , elég gerinctelen dolog.

A fentiek viszont nekem elég jól jönnének, nem kellene gondoskodnom a legtöbb dologról. De még ha a költségeket nem is felezzük el, a nélkül is jó a dolog.

Ha idegenről lenne szó, akkor nem bíznék meg abban, hogy az első adandó alkalommal nem pakolja ki az értékeket tőlem...Így idegen csajt max 1 éjjelre egy fotel melegébe engednék aludni. Aztán másnap újult erővel tudna keresni magának lakhelyet.

2014. dec. 21. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha jó barát, akkor természetesen minden további nélkül segítenék neki (ha szingli lennénk - a feleségemmel bajos lenne elfogadtatni ezt a helyzetet :D), még a rezsit se várnám el, max. maga után hagyjon rendet.

Ha nem olyan jó barát, akkor azért egy nagy szívesség lenne, ilyet szerintem nem illene kérni, legfeljebb pár napra engedném nálam aludni.

Na most az érdekesebb szitu, ha egy olyan csajról van szó, aki vonz, de csak testileg. Így se várnám el vagy mondanám ki, de azért csak rámozdulnék egy lányra, akivel megosztom a lakásom.

2014. dec. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!