Manapság hol van lehetőségem ismerkedni 15 éves magas (sokak szerint helyes) Budapesti srácként?
Figyelt kérdés
Hát öhm... Nem vagyok páwa, se yolo és nem is tartozom a műmájer "menők" közé sem:D Egy optimista gimis srác vagyok:). Suliba nemigen van esélyem, mivel az csak egy összezárt hely, ahol lényegében aligha tudnék bárkivel kettesben lenni (Mivel elég zsúfolt amúgyis az iskola) és jelenleg nincs is ott olyan lány aki kimondottan nagyon tetszene ÉS a korosztályom lenne. Bulizni nem járok (nem szeretek) Vélemények:)?2015. febr. 11. 19:17
1/1 anonim válasza:
velem is hasonló a helyzet csak lány vagyok és fiút keresek. nem járok bulikba. suliban nincs fiú. keress valami sulin kívüli elfoglaltságot ahol talizhatsz emberekkel.
írj priviben
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!