Boldog Dorina kérdése:
Hogyan ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki két évvel idősebb nálam.Nem ismerem egyáltalán és ő se engem,de nagyon tetszik nekem...csak messziről szoktam nézni...szerintetek meg tudom valahogy ismerni?2015. febr. 9. 19:14
1/8 anonim válasza:
Kezdődik...megint ezek a nézős kérdések...
2/8 anonim válasza:
Ne csak nézd! Menj oda hozzá! Nem fog megsemmisülni a föl ha nőként kezdeményezel.
3/8 A kérdező kommentje:
De oda megyek hozzá és mit mondok nem merek meg szólalni xd mit mondjak neki szia tetszel ???
2015. febr. 9. 19:24
4/8 anonim válasza:
Hol szoktad látni, milyen körülmények között?
5/8 A kérdező kommentje:
Iskolába látom :D
2015. febr. 9. 19:31
6/8 anonim válasza:
Nevét legalább tudod?Esetleg bejelölöd face és ha van egy tanár aki tanít titeket akkor megkérdezed lesz-e vagy nem-e tud valamit sulis rendezvényről..Rengeteg ilyen dolgot ki lehet találni.:D Ha szimpi vagy neki akkor majd adja magától a többit.
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hivjak meg melyik osztalyba jar...fb-n meg ismerosom nem tom miota de mind 1
2015. febr. 9. 19:55
8/8 anonim válasza:
Nekem te elég gyanús vagy. Nem ismerlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!