Tetszik egy fiú! Hogy ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú,még nem ismerjük egymást de sokat hallottam róla. A szüleivel nagyon jóban vagyok,mert ismerem őket. Mit tegyek? Kérjem a segítségüket?2015. jan. 14. 19:29
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell, írj rá facebookon, vagy menj oda hozzá beszélgess vele aztán hívd el valahova. Hidd el nem ciki ha lány létedre hívod el, sok fiú van aki észre sem veszi hogy bejön a csajnak ezért nem hívja el sehova..
2/5 aladar12 válasza:
hogy lehet, hogy ismered a szüleit, de a srácot nem?
amúgy a "szia, te nem véletlen Kovácsék (azért írtam, mert elég gyakori név) fia vagy? sok jót hallottam anyukádéktól rólad. (és elmondod, hogy honnan ismered a szüleit)" szerintem ez elég jó beszélgetésindító.
3/5 A kérdező kommentje:
Mert nem velük élt amikor a családját megismertem :) Most fog hazaköltözni
2015. jan. 14. 19:36
4/5 anonim válasza:
Ha találkozol vele csak megismered. :D
5/5 anonim válasza:
Hát én azt tanácsolom személyesen beszélj vele mert pl ha hozzám odajön egy szép lány és ő kezdeményezi a beszélgetést az elég pozitív dolog
Meg személyesen sokall jobban meg is tudod ismerni,illetve én úgy tapasztalom személyesen sokall jobbakat lehet beszélgetni mint facen!
Még ha rá írsz facen az elején kissé kételkedni fog (legalábbis ha rám ír egy lány akkor én általában a profilját átnézem és keresem a buktatót)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!