Hogyan ismerjem meg jobban?
Figyelt kérdés
Szóval voltam Szilveszterkor házibuliba és megismerkedtem ott egy lánnyal. Nagyon aranyos, kedves ha lehet ilyet mondani akkor egyből szerelmes lettem belé. Az egyik rokonom legjobb barátnője és sose voltam egy nagy csajozós de ebbe a lányba mégis látom, hogy megvan benne az a dolog ami a többi lányba nincs. Ha ráírnék facebookon mégis milyen szöveggel kellene kezdenem? Mert szerintem ha ilyet írnék neki, hogy mennyire lenyűgözött és milyen gyönyörű az túlságosan rámenős lenne és valahogy nekem ez a véleményem a lányokról, hogy minnél jobban "leszarom" őket annál jobban vonzódnak hozzám.2015. jan. 2. 20:47
1/1 anonim válasza:
Irj ra hogy szia mizu stb. Ki fog bontakozodni a beszelgetes es egy par nap mulva kerdezd majd meg h lenne e kedve elmenni veled valamerre es ott elmondhatod neki amit gondolsz. Amugy ez a minel jobban leszarom annal jobban vonzodnak hozzam nem minden esetben van ez igy :D pl en se vagyok olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!