Hogyan ismerjem meg jobban?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolába aki tetszik. Csak köszönő viszonyban vagyunk. Nem tudom, hogy neki tetszek-e én , de szokott olyan lenni, hogy mikor egymásra nézünk mosolyog. Meg azt veszem észre mikor a közelembe van akkor mindig néz, mondjuk ezt én is szoktam csinálni :D mindenhol őt keresem, hogy legalább láthassam.
Megszeretném jobban ismerni, de nem tudom hogyan. Félek odamenni hozzá, általában mindig a barátnőivel van, ritkán látom egyedül.
18F
2014. márc. 16. 13:15
1/2 anonim válasza:
menj oda hozzá bátran, ha gyakran néz és mosolyog is, akkor biztos nem vagy neki közömbös :)
2/2 anonim válasza:
nyugodtan odamehetsz hozza :) hasznald ki a pillanatot mikor egyedul van, ha meg nincs olyan, de a baratnoit is szimpatikusnak talalod nyugodtan kozeledj fele. Vagy egy fajta megoldas lehet ha elotte rairsz facebookon, elbeszelgettek. Ha igy teszel bizros elmeseli baratnoinek es akkor mar neked sem lesz annyira kinos vagy feszult pillanat mikor odamesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!