Mit csináljak? Nagyon tetszik nekem ez a lany segitenetek ebben? Meghallgattam a haverokat is de kivancsi vagyok ismeretlenek velemenyere
Van egy nagyon szep lany akivel mostanaban nagyon sokat beszelek,igaz 3 evvel idosebb 20 eves,de az unoatesomnak mondtam,hogy ne mondja mar visdza neki mivel az uncsimnak a baratnoje..de o visdzamondta es nem is sult el rosszul mert azt mondta,hogy el fog gondolkodni rajta de meg kis idot ad maganak ...azt mondta nagyon helyes vagyok meg minden es neki a kor nem szamit csak most szakitott volt palijaval! mit csinaljak? Mai napig beszelunk most is vele beszelgetek es nekem nagyon tetszik tegnap hajnal1ig vele voltam es ahhh meg kene neki mondanom magamzol is,hogy bejon o nekem meg,hogy tobbet erzek msr iranta? Adjatok tanacsokat legyszi. kosziii
17/F
Beszélj vele tovább "semleges témákról" aztán majd 1-2 hónap múlva hozd föl.
Nekem 2 fontos dolog van, ami szükséges egy fiúban:
1; Legyen őszinte
2; Legyen vicces
Ha megvan ez a két tulajdonsága, akkor az már csak jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!