Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Nagyon tetszik...

Mit csináljak? Nagyon tetszik nekem ez a lany segitenetek ebben? Meghallgattam a haverokat is de kivancsi vagyok ismeretlenek velemenyere

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szep lany akivel mostanaban nagyon sokat beszelek,igaz 3 evvel idosebb 20 eves,de az unoatesomnak mondtam,hogy ne mondja mar visdza neki mivel az uncsimnak a baratnoje..de o visdzamondta es nem is sult el rosszul mert azt mondta,hogy el fog gondolkodni rajta de meg kis idot ad maganak ...azt mondta nagyon helyes vagyok meg minden es neki a kor nem szamit csak most szakitott volt palijaval! mit csinaljak? Mai napig beszelunk most is vele beszelgetek es nekem nagyon tetszik tegnap hajnal1ig vele voltam es ahhh meg kene neki mondanom magamzol is,hogy bejon o nekem meg,hogy tobbet erzek msr iranta? Adjatok tanacsokat legyszi. kosziii

17/F

2015. febr. 8. 22:58
 1/4 anonim válasza:
Ha el akarsz erni valamit egy lanynal legy oszinte vele. Mond el mit erzel,lehet viszont erez o is. legy kedves vele, minden apro romantikus gesztust ertekelni fog. Ha pedig meg nem akar kapcsolatot, varj ra es tartsd tiszteletben a donteset.
2015. febr. 8. 23:16
 2/4 supra01 ***** válasza:
MONDD EL NEKI ÉS NE FOGLALKOZZ SENKIVEL!!!!
2015. febr. 9. 05:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Beszélj vele tovább "semleges témákról" aztán majd 1-2 hónap múlva hozd föl.

Nekem 2 fontos dolog van, ami szükséges egy fiúban:

1; Legyen őszinte

2; Legyen vicces

Ha megvan ez a két tulajdonsága, akkor az már csak jó lehet.

2015. febr. 9. 06:08
 4/4 anonim ***** válasza:
És 17/L
2015. febr. 9. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!