Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akivel ismerkedek srác, ez...

Akivel ismerkedek srác, ez alapján hazudik most nekem?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon aranyos srác akivel most ismerkedek, egy csoportban "találtunk egymásra". Facebookos téma lesz... Ugye be van nála állítva hogy elküldje a "helyét" ahonnan ír és furcsa amikor azt mondja hogy dolgozik, akkor is onnan jelentkezik be!! És még rá is kérdeztem hogy most merre van, erre azt írta hogy munkában. De mikor otthon volt is onnan írt....

Valamint állandóan online van... nekem csak akkor szokott a telefonom bejelölni engem hogy online vagyok, amikor megnyitom vagy a messengert vagy a normál facebookot, de ezek szerint mikor nem csinál semmit az ember, akkor is be van jelentkezve? Nem tudom, olyan fura. Így a maradék bizalmam is elszáll vele szemben....

24L

2015. febr. 8. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én az egyik ismerősömmel csabán lakok és két üzenet között ki írta: először Csongrádot majd Szentest, aztán mikor megkérdeztem hogy hol van elmondta hogy Nagyszénáson :D

Ennyire kell hinni a messengernek, amúgy meg ha valamilyen proxy port vagy valami más kapcsolatban van a telefonjával és az otthoni gépével akkor a telefon először az otthoni gélhez küldi az infót, és csak utána neked. De azt már átirányítással küldi a gép, ezért is láthatod azt hogy otthon van.

2015. febr. 8. 18:22
 12/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, azért megnyugodtam. :)

#9 egyáltalán nem a barátom, hanem ismerkedünk, az hogy nem tudsz értően olvasni, az meg rólad mond el valamit. de azért kössz a választ.

2015. febr. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!