Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik nagy részének miért a...

A pasik nagy részének miért a barna hajú csajok jönnek be?

Figyelt kérdés

Itt is szinte mindenkitől azt hallani, legszebb a barna haj, barna szem. Utána a vörös, aztán meg a fekete.

A természetes szőke haj, kék szem meg úgy nem is tetszik senkinek. Miért?

2015. febr. 7. 11:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A barna melegséget, a szőke hűvösséget sugároz. A szőkék elérhetetlenebbnek tűnnek emiatt, és ezért van az, hogy a pasik többségének a barna haj jön be, mert az megnyugtatóbb, kiegyensúlyozottabb. De nagyon sok pasinak a szőke tetszik. Ezen nincs mit izgulnod. Amúgy meg nem a hajszín fog dönteni, mert attól, hogy valakinek a szőke jön be, lehet az még egy büdös r@banc, nem fog vele leállni, ha értelmes pasi.
2015. febr. 7. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:

10.

Igen, ezt értem, persze mindenkinek van egy ideálja. De amit a 8-as írt, hogy "nem volt barna szemű barátnőm, nem is lesz", ezen akadtam fenn kicsit, és ezért volt a kérdésem. De hagyjuk ezt, a kérdező nem az én agymenésemre kíváncsi.:)

2015. febr. 7. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
LOL, miért, nem lehet az embernek saját ízlése, preferenciái? Speciel engem a túlsúly az nem zavar, a kis mell nem zavar, a slampos öltözködés nem zavar, egy rakás dolog nem zavar, ami miatt egy csomó férfi azonnal kikukáz egy nőt. A barna szem viszont zavar, nem tetszik, ez van.
2015. febr. 7. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
#7 És a többi aki leszólja a barna haj barna szem verhetetlen kombóját az csak nyugtatgassa magát és megelégszik a ronda szőke barátnőjével!Tudod nekem hány pasi udvarol?rengeteg 16/L
2015. febr. 7. 13:34
 15/18 anonim válasza:
Szerintem a szőkék tetszenek inkább a fiúknak. Én legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben. És nekem is ez a preferenciám.
2015. febr. 7. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy én a barnákat szeretem, a környezetemben a fiú barátaim túlnyomó többsége a szőkéket szereti jobban. Általában szerintem is a szőke lányokat szeretik jobban a fiúk.
2015. febr. 7. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Volt már szőke barna fekete, de soha nem a hajszín volt az elsődleges.

Én úgy cakkum pakkum nézem az egész lányt ahogy van.

2015. febr. 7. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
14, kötve hiszem, már csak az ostoba, pattogós, idegesítő kis stílusodból kiindulva.
2015. febr. 9. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!