A pasik nagy részének miért a barna hajú csajok jönnek be?
Itt is szinte mindenkitől azt hallani, legszebb a barna haj, barna szem. Utána a vörös, aztán meg a fekete.
A természetes szőke haj, kék szem meg úgy nem is tetszik senkinek. Miért?
Ez nincs így,csak tudod abból van a legtöbb.
Ez olyan,mint,hogy a citromsárga autók karamboloznak a legkevesebbszer. Nem azért,mert szerencsések,hanem,mert kevés van belőlük.
Én szőke srác vagyok.
Értem valamiért a szőke (és sokszor egyben kék szemű) lányok vannak oda nagyon.
De nekem meg valójában leginkább a barna hajú és barna szemű lányok jönnek be ezerszer jobban. Ki érti ezeket...
9:
Nem. Volt már szép szőke barátnőm is. De ha egymás mellé teszel két hasonlóan szép nőt, egy barna hajú barna szeműt és egy szőke hajú kék szeműt, akkor jellemzően a barnához fogok odamenni először kezdeményezni, ismerkedni.
Tetszhetnek és tetszenek szőkék is, csak a barnák jobban. Emlékszel az utóbbi 20 vagy 50 emberre, aki tetszett neked? Azokból biztos te is tudsz általánosságban következtetéseket levonni, hogy általában milyen emberek tetszenek neked hajszínre, szemszínre, magasságra, testalkatra, stb. Nem kizárólagosan, de többnyire, általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!