Hé, fiúk! Barátnőm sötét barna hajú és eddig szinte csak szőke fiúk udvaroltak neki. Az igaz hogy a szőke fiúknak a sötét hajú lányok jönnek be?
Nem elsősorban a hajszín határozza meg a vonzalmat. Nekem már volt sötét és világos hajú szerelmem is :)
A mostani párom meg látott már szőke hajjal és barnával is, és ugyanúgy tetszem neki :)
Köszönöm a válaszokat :D
15 éves.
Neki nem tetszenek a világos hajú fiúk.
Igaz. Én szőke vagyok és a fekete és barna hajú lányok tetszenek a legjobban. A barnákhoz vonzódom a legjobban.
1:
Ha nincs elérhető fekete/barna, akkor egy másik szőke is "megteszi" nekik. Ez nem olyan, hogy én is csak fekete/barna lányokkal voltam az életben vagy hogy rá sem nézek a szőke lányokra.
Voltam már szőke lánnyal, voltam is már szerelmes szőkébe, tetszenek is szőkék. De attól még legtöbbször, általában a barna és fekete lányok jönnek be.
Azt is tudom pl. hogy a barátaim mind fekete/barna hajú srácok (én vagyok az egyetlen szőke) és nekik meg pont a szőke lányok jönnek be a legjobban.
21/F
Nekem majdnem feketébe hajlóan sötét barna hajam van, és leszarom, hogy kinek milyen színű. Ha jól áll neki, akkor felőlem lehet sötétkék is, akkor is tetszeni fog.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!