Van így értelme elkezdeni? (fura sztori)
Vannak megérzéseim és néha álmomban látom, mi fog bekövetkezni, a barátaim poénból boszorkánynak hívnak.
Van egy srác, akivel elég nagy a táv köztünk, de a vonzalom megvan.
Napra pontos megérzésem volt, amikor összejött a barátnőjével, és azt is tudtam, ez nem fog nekik működni, az a lány nem az igazi.
Ma rám írt, én kérdeztem, miért szomorú. Letagadta elsőre, de aztán bevallotta, azért mert a lány nem az igazi. Lehet, én az vagyok, adna nekem egy esélyt.
Van egy olyan megérzésem, lesz köztünk valami, de nem én leszek az a lány, akit feleségül vesz. Tehát csak egy nő leszek az életében, nem pedig A Nő.
Van értelme így pénzt, időt és energiát áldozni a kapcsolatba?
Szerintem ilyen gyakran előfordul, ha egy nő nagyon mélyen szeret egy férfit képes sok mindent megérezni, ami vele kapcsolatos. Ez nem boszorkányság, egyszerűen rá vagy hangolódva. :)
És azért ezek a megérzések csalhatnak is ám, szóval megéri belevágni igen..:) Ha kedveled akkor vágj bele!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!