Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már semmi értelme az életemnek...

Már semmi értelme az életemnek megölöm magam?

Figyelt kérdés

Úgyérzém nincs értelme az életemnek! A barátnőm elhagyott....A családtagjaim közül csak a nagymamám él, és mindenki utál.....

Nincs értelme élni...... meg fogom ölni magam

2015. febr. 1. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Ismerkedj más nőkkel, élvezd az életet.
2015. febr. 1. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Ha ilyen hülye vagy, akkor sok szerencsét!
2015. febr. 1. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Hogy utálhatna mindenki? Pl. Ázsiában egy csomó kisgyerek azt sem tudja hogy ki vagy, tuti nem utálnak.
2015. febr. 1. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem itt kell sírni meg sajnáltatni magad hanem legyen tököd és változtass, most kb olyan vagy mint egy kislány. Szedd össze és ne pedig öld meg magad
2015. febr. 1. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
A zene....az jo!
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Öcsém....szted mennyi nő van a Földön? Akasszál vmit a f_szodra, aztán irány csajozni, ha már csak a rinyálásra vagy képes.

Am nem a nők az élet értelme, remélem idővel megtanulod.

25/f

7/10 anonim ***** válasza:
Kosz az infot. Sok sikert!
2015. febr. 1. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Sok sikert.

vagy szedd össze magad keress célt és éld az életed, ha nem akkor hajrá.

2015. febr. 1. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
én is úgy érzem hogy nincs értelme az életemnek...ha gondolod írj
2015. febr. 1. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:

remélem 23 felett vagy,, mert akkorra azért már leszoktak menni ezek a megölöm magam dolgok.

De csak hogy nehogy mindenki ellenséges legyen,, ezek még annyira nem hüü de nagy érvek,, ez a mindenki utál pl valszeg túlzás,, de valahogy az az érzésem, hogy nem, nem múltál el 23.

Amúgy is ha mindenkid meghalt, nem hiszem hogy senki semmi együtt érzést nem mutatna, VAGY valami rohadt nagy pöts vagy.

A barátnő hát fffpppff... én ha mondjuk kívánhatnák hogy vagy bármikor bármelyik csajjal összetudja jönni akármilyen körülmények ellenére, vagy amikor csak akarok akármilyen munkát tudnák találni [mert mit tudom én varázslat] akkor az utóbbit választanám.

Azért nem minden egy barátnő.

2015. febr. 1. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!