Már semmi értelme az életemnek megölöm magam?
Úgyérzém nincs értelme az életemnek! A barátnőm elhagyott....A családtagjaim közül csak a nagymamám él, és mindenki utál.....
Nincs értelme élni...... meg fogom ölni magam
Öcsém....szted mennyi nő van a Földön? Akasszál vmit a f_szodra, aztán irány csajozni, ha már csak a rinyálásra vagy képes.
Am nem a nők az élet értelme, remélem idővel megtanulod.
25/f
Sok sikert.
vagy szedd össze magad keress célt és éld az életed, ha nem akkor hajrá.
remélem 23 felett vagy,, mert akkorra azért már leszoktak menni ezek a megölöm magam dolgok.
De csak hogy nehogy mindenki ellenséges legyen,, ezek még annyira nem hüü de nagy érvek,, ez a mindenki utál pl valszeg túlzás,, de valahogy az az érzésem, hogy nem, nem múltál el 23.
Amúgy is ha mindenkid meghalt, nem hiszem hogy senki semmi együtt érzést nem mutatna, VAGY valami rohadt nagy pöts vagy.
A barátnő hát fffpppff... én ha mondjuk kívánhatnák hogy vagy bármikor bármelyik csajjal összetudja jönni akármilyen körülmények ellenére, vagy amikor csak akarok akármilyen munkát tudnák találni [mert mit tudom én varázslat] akkor az utóbbit választanám.
Azért nem minden egy barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!