Szerintetek van ennek így értelme?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja megismertem neten egy lányt, ezalatt az idő alatt (másfél inkább 2 hónap) volt 2 találka egyik egy randi a másik egy futótalálka inkább, sokat beszél de vhogy ha én beszélek arra nemnagyon reagál vagy nemmutat érdeklődést, deő nyomja végig, neten 3-4 naponta ír pár sort, panaszkodik folyton, de aztis csak pár szóba. Ideje nincs találkozni csak nagyon ritkán, folyton fáradt, szerintetek van értelme foglalkozni vele még vagy inkább hagyjam a fenébe?2015. jan. 27. 22:01
1/4 anonim válasza:
Ha csak panaszkodik és nem is figyel rád, akkor nem látom értelmét erőltetni.
2/4 anonim válasza:
Látom nem csak én fogtam ki olyat, aki csak a saját hülyeségeit hajtja. :D
3/4 anonim válasza:
Én az ilyenektől menekülnék, igazi energiavámpírok, te törheted magad, úgyse leszel elég jó és elég érdekes, kipanaszkodja neked magát, aztán meg kiderül, hogy van egy másik csávó, akivel össze fog jönni.
4/4 Missi_Key válasza:
sok embernek csak törődés kell. ha tényleg érdekel, várd meg (oldd meg) amég könnyebb lesz neki, és ha azután sem figyel a te panaszaidra akkor nem érdekled, de így elsőre, lehet hogy csak örül hogy végre van aki meghallgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!