Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van ennek így...

Szerintetek van ennek így értelme?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja megismertem neten egy lányt, ezalatt az idő alatt (másfél inkább 2 hónap) volt 2 találka egyik egy randi a másik egy futótalálka inkább, sokat beszél de vhogy ha én beszélek arra nemnagyon reagál vagy nemmutat érdeklődést, deő nyomja végig, neten 3-4 naponta ír pár sort, panaszkodik folyton, de aztis csak pár szóba. Ideje nincs találkozni csak nagyon ritkán, folyton fáradt, szerintetek van értelme foglalkozni vele még vagy inkább hagyjam a fenébe?
2015. jan. 27. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak panaszkodik és nem is figyel rád, akkor nem látom értelmét erőltetni.
2015. jan. 27. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Látom nem csak én fogtam ki olyat, aki csak a saját hülyeségeit hajtja. :D
2015. jan. 27. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az ilyenektől menekülnék, igazi energiavámpírok, te törheted magad, úgyse leszel elég jó és elég érdekes, kipanaszkodja neked magát, aztán meg kiderül, hogy van egy másik csávó, akivel össze fog jönni.
2015. jan. 27. 22:03
 4/4 Missi_Key ***** válasza:
sok embernek csak törődés kell. ha tényleg érdekel, várd meg (oldd meg) amég könnyebb lesz neki, és ha azután sem figyel a te panaszaidra akkor nem érdekled, de így elsőre, lehet hogy csak örül hogy végre van aki meghallgatja.
2015. jan. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!