Fiúk! Ki hogy van ezzel? Képzeljétek a helyzetbe magatokat.
Figyelt kérdés
Fiúk! Tegyük fel, hogy kapcsolatban éltek és tetszik egy lány. Nem olyan értelemben, hogy megnézitek az utcán és kész, hanem jóban vagytok, flörtöltök, kedvelitek a lányt és vonzódtok hozzá szexuálisan. A kérdés: Zavar e benneteket, ha mással látjátok, pl. ha egy fiúval beszélget, vigyorognak egymásra, meg hasonló szituációkra gondolok. Vagy esetleg nem érdekel benneteket? 21L2015. febr. 6. 17:00
1/5 anonim válasza:
Bevallom, hogy féltékeny lennék kicsit, de ez az én hibám, mert egyszerűen ilyen vagyok.
2/5 anonim válasza:
Ha kapcsolatban élek akkor ügyelek arra, hogy más lánnyal ne kerüljek ilyen viszonyba. Ha mégis megtörténne az azt jelenté, hogy nem jó a párkapcsolat amiben élek. Ha valóban érdekelne a másik lány, akkor zavarna ha mással látnám ilyen esetben.
3/5 anonim válasza:
Ilyen helyzetben minden pasi féltékeny, akár beismeri, akár nem. Piszkosul meg tudja gyötörni a becsvágyát. Magában tudja, hogy igazságtalan, és inkorrekt, de az érzés, a szálka benne marad.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mit gondoltál, mert mi is érző emberek vagyunk.
Még szép, hogy zavarna az ilyen.
Meg enne a fene, ha egy másik sráccal látnám nevetgélni és jókat beszélgetni.
Az viszont már szemétség, mikor a lány tudja az érzéseimet és ilyenkor még egy lapáttal rátesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Csakhogy neki van párja. Csupán tudom, hogy vonzódik hozzám. Ha rajtam múlana, együtt lennénk...
2015. febr. 6. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!