Hölgyek/Urak, ismerkedésnél mennyire számít nektek hogy leendő partnereteknek mi a munkája/foglalkozása? Melyik az a foglalkozás, ami már biztos hogy nem tetszene nektek, vagy lenéznétek, vagy unszimpatikus lenne?
Nem igazán számít nekem, ha értelmes a nő, képzi magát, érdekli a világ, nyitott és barátságos, jó indulatú. De, akivel nem állnék le: utcaseprő, elit k__rva.
Viszont egyre harapok: ha nem tud helyesen írni. Ebből nem engedek! És, ha Facebook generáció tagja. Akkor kiesik.
Egyébként meg üzenem LePeDőnek, hogy egyáltalán nem mutatja meg az ember szellemi, mentális, lelki szintjét a munkája, mert ismerem orvost, aki egy gyökér emberileg, és semmi nem érdekli, és ismerek hegesztőt, aki tök művelt, széles látókörű és teljesen normális. Egy kicsit magasra teszi itt néhány tizenéves kislány a lécet, amikor eltartottak :)
Eredeti kérdésre: Vas megyei vagyok, intetneten ismerkedtem:
- 1. nőtípus, Ausztriában dolgozik, egyik leggyakoribb. Jellemzően késő este ér haza, fáradtan, munkájában nem sok örömöt talál, mert csak a pénzért csinálja, ráadásul le is néz, mert te itthon kevesebbet keresel. Ezért párkapcsolatra nem való.
2. nőtípus: 3 műszakban dolgozik, vagy éjszakás nővér, nehéz vele találkozni, sokszor fáradt, hamar kiég
3. aki jellemzően a neten van: egyedülálló anyuka, vagy munkanélküli- ez még mindig jobb, mint az eddigiek.
4. pincérnő, recepciós drága éttermben, szállodában - nap mint nap nálad 5x gazdagabb részeg férfiak veszik körül-> folyamatos kockázat
5. karrierista kiskosztümös nő, üzletasszony akar lenni -> menekülj!!
Ezekhez képest pl.egy szakácsnő, fgyislány, benzinkutas, stb.. főnyeremény
#14:
"Nem értem miért gondolják a pasik azt, ha egy nő tanult, és jobb munkája van (pl: egy bank, vagy vezető beosztás), akkor már karrierista, és menekülni kell tőle. Az a nő is akar családot, gyereket, szerető, gondoskodó társat. Vagy az a baj, hogy értelmes, intelligens, céljai vannak, és nem lehet átverni?"
Nem gondoljuk, hogy kerülni kell, de ezek a magas beosztású nők tényleg karrieristák. Tapasztaltam, volt ilyen barátnőm. Csak a munka, csak a munka, még egy kicsi ez, az. Pedig szeretett, mert szexnél is istenesen odatette magát, és éreztem másban is, de mindig a munka volt az első neki. Az utolsó mondatod szimpla emberi butaság. Miért akarna minden férfi átverni egy nőt? Célok pedig mindig kellenek, de mérlegelni sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!