Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy koptassam le? L

Hogy koptassam le? L

Figyelt kérdés

Én 21 vagyok, a pasi 38. Már milliószor megmondtam neki, van barátom, és tényleg nem az esetem, bocsi.

Miért olyan nehéz elfogadni ezt?

Utána is ugyanúgy kapom a célzásokat meg a bókokat, elmegy a kedvem a tanfolyamra járástól is, komolyan.

2015. febr. 6. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Bemutatsz neki egy kétajtós szekrényt, hogy "értem jött a barátom" vagy elmondod, hogy szexuális zaklatásnak tekinted, amit csinál.
2015. febr. 6. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Mond neki ha nem hagy békén feljelented.

Amúgy a pasid nem meri neki megmondani hogy szálljon le rólad? Én ezt tenném ha a barátnőmre nyomulna valaki és nem ért a szép szóból.

3/8 aladar12 ***** válasza:
mondd meg, hogy nem tudsz rágondolni máshogy, csak mint nagytestvér/barát és ez nem hiszed, hogy megváltozhat.
 4/8 anonim ***** válasza:

Ő az oktató?

Vagy egy tanfolyamra jártok?

Nem lehettél valami határozott, ha folytatja!

Meg aztán vannak olyan idióta pasik akik az igent nemnek a nemet meg igennek gondolják! :D

De azért jócskán van ilyen nőben is...

Én ezt le is szoktam szögezni!

Nekm az igem igen a nem az nem!

Utólag ne hüppögjön meg sápítozzon senki!

2015. febr. 6. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
21 évesen ennyit nem tudsz??
2015. febr. 6. 12:01
 6/8 anonim válasza:
Írd le a szitut, pontosan milyen viszonyban vagy a 38 évessel? Tanárod? Vagy ő is jár arra a tanfolyamra?
2015. febr. 6. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Egy tanfolyamra járunk.

Én később jöttem, mert jobb szinten voltam a többieknél. Azóta, hogy először látott, rám van kattanva, és már fáraszt

2015. febr. 6. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer várjon meg a pasid a tanfolyam végén, és beszéljen vele, hogy állítsa le magát.
2015. febr. 6. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!