3 év múlva is engem néz a facebookon?
Volt egy végzős srác, akinek, mondjuk, hogy tetszettem. Igazából nem is tűnt fel, de egy évvel ballagás után rám írt, hogy szívesen megismerne. Igazából egy kicsit ijesztő is volt, és nem írtam vissza neki. Most egy volt osztálytársammal egy helyen tanulnak, és ő mondta, hogy tök jó fej velük, de egyszer látta, hogy mikor facebookon keres valakit, az adott betűre engem dob ki elsőként. Amikor kérdezte hogy ismerjük-e egymást, a srác mondta, hogy "még nem nagyon".
Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Írni nem akarok, mert azt hinné, hogy érdeklem. Volt már veletek ilyen? Észreveszi, ha letiltom?
Te most mit akarsz, hogy ezen agyalsz?
Minek írnál rá, ha nem akarsz vele foglalkozni?
Lehet, hogy csak pont akkor téged dobott ki a rendszer, mert neked volt hasonló neved.
Tudod mit, töröld az ismerőseid közül inkább. Így lesz a legjobb. Ha nem érdekel a srác akkor mit érdekel, hogy mit fog gondolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!