Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 3 év múlva is engem néz a...

3 év múlva is engem néz a facebookon?

Figyelt kérdés

Volt egy végzős srác, akinek, mondjuk, hogy tetszettem. Igazából nem is tűnt fel, de egy évvel ballagás után rám írt, hogy szívesen megismerne. Igazából egy kicsit ijesztő is volt, és nem írtam vissza neki. Most egy volt osztálytársammal egy helyen tanulnak, és ő mondta, hogy tök jó fej velük, de egyszer látta, hogy mikor facebookon keres valakit, az adott betűre engem dob ki elsőként. Amikor kérdezte hogy ismerjük-e egymást, a srác mondta, hogy "még nem nagyon".

Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Írni nem akarok, mert azt hinné, hogy érdeklem. Volt már veletek ilyen? Észreveszi, ha letiltom?

2015. febr. 5. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Te most mit akarsz, hogy ezen agyalsz?

Minek írnál rá, ha nem akarsz vele foglalkozni?

Lehet, hogy csak pont akkor téged dobott ki a rendszer, mert neked volt hasonló neved.

Tudod mit, töröld az ismerőseid közül inkább. Így lesz a legjobb. Ha nem érdekel a srác akkor mit érdekel, hogy mit fog gondolni?

2015. febr. 5. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
írásodból az jön le,hogy téged is érdekel valamiylen szinten. Ha meg nem , akkor ne foglakozz vele , minek tiltanád le ha nem érdekel? Az pont azt jelenti,hogy fogalkozol vele..
2015. febr. 5. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem is érdekel téged, írj neki h te is megismernéd
2015. febr. 5. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Van benne logiq,mert ha nem érdekelne a srác,akkor nem foglalkoznál azzal,hogy mit csinál(Egyébként arra kevés az esély,hogy véletlenül dobta ki a nevedet elsőnek a kereső).Én is voltam ilyen helyzetben,nekem is tetszett egy lány még régről,de nem mertem neki megmondani,ő meg észre se vett.Aztán én is ballagás után merítettem erőt, és ráírtam,sejtheted milyen eredménnyel.De mindegy,igazából én csesztem el,mert bénán indítottam, és amikor leakart rázni,bepánikoltam.Ez már több éve volt,és így utólag már nem bánom,hogy nem lett semmi a dologból,de sokáig nem tudtam túllépni rajta. Ezt csak azért írom le,mert én tudom,hogy mi játszódik le ilyenkor a srácban.Szerintem az a legjobb megoldás,hogy letiltod,ha zavar,de akár hagyhatod is.Egyszer úgyis megfogja unni,hogy nézegessen..
2015. febr. 5. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
A facebook össze vissza dobálja fel a neveket, attól, hogy téged hoz elsőnek, még nem biztos hogy téged néz leggyakrabban. Nem vagy kicsit paranoiás?
2015. febr. 5. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom... Gondolkodtam, és ha teljesen őszinte akarok lenni, örülnék, ha újra kezdeményezne, viszont ha nekem kell megtenni a kezdő lépést, akkor inkább hagyom.
2015. febr. 6. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg küldj neki egy jelet, hátha eszébe jut kezdeményezni :)
2015. febr. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!