Hogy kérdezzem meg egy lánytól, hogy járunk-e? Facebookon kérdezném meg, és nem azért mert gyáva vagyok, hanem mert távol lakunk egymástól, de tudom hogy ő is szeret engem, csak nem tudom hogy kérdezzem meg. Úgyhogy örülnék ha tudnátok segíteni :D
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 20:59
1/10 anonim válasza:
Ha mindenképpen ragaszkodsz a Facebookhoz, akkor csak arra használd, hogy megbeszéled a randit, de hogy járni akarsz vele, azt élőbe kérdezd meg. Facebookon megkérdezni nagyon gáz és férfiatlan. Ha esetleg össze is jön veled, nem lesz elég tekintélyed, és egy macsó pasi bármikor lecsaphatja a kezedből.
Tehát élőben csináld. Nézd, nem olyan nagy dolog ez. Amikor ültök egy padon, akkor felé fordulsz, és elmondod neki, hogy nagyon tetszik neked. Felsorolod a személyiségéből azokat a dolgokat, amik bejönnek neked, és elmondod, hogy szeretnél vele járni, és hogy mit szól hozzá, ő hogy van evvel az egésszel. (Olyat ne kérdezz, hogy "lehetsz-e a pasija" meg ehhez hasonlókat, mert ezek engedélykérőek, és nem férfiasak).
3/10 A kérdező kommentje:
Én megmondom neki élőben is nem arról van szó :DD amúgy én 14 ő pedig most lesz mindjárt annyi :D (de ne gyertek azzal léci hogy még fiatalok vagyunk...)
2014. szept. 28. 21:10
4/10 anonim válasza:
légy őszinte. még nem is láttad a csajt, de azért kérdeznéd meg, hogy a jó nép lássa a fékbúkon, hogy te "kapcsolatban" vagy, ugye?:D
5/10 A kérdező kommentje:
nem azért -.- :P
2014. szept. 29. 08:43
6/10 A kérdező kommentje:
az jó ha csak szimplán megkérdezem, hogy lehet e köztünk több, mint egy baráti kapcsolat?
2014. szept. 29. 09:35
7/10 anonim válasza:
Nem, mert túl engedélykérő, olyan, mintha behódolnál neki.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit? :S
2014. szept. 29. 11:10
9/10 anonim válasza:
Az első kommentben már részleteztem. Elmondod neki, hogy mit gondolsz róla, és hogy szeretnél vele járni. Megkérdezed, hogy ő mit gondolna erről az egészről. Ha tetszel neki, azt fogja mondani, hogy te is bejössz neki, és járjatok. Ha meg nem jössz be neki, vagy megmondja nyíltan, vagy mindenféle kifogásokat fog keresni.
10/10 A kérdező kommentje:
oké :D
2014. szept. 29. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!