Hogy mondjam el a srácnak hogy ne haragudjon rám ha letiltott engem facebookon?
Figyelt kérdés
mindegy mivel de megbántottam2014. okt. 5. 21:48
1/8 Láttál már,de mégse :) válasza:
Élőben?
Olyan is van.
2/8 anonim válasza:
Jaj, ez a letiltogatás mán, mi értelme...
3/8 anonim válasza:
talán személyesen...? nem?
akkor marad a twitter, snapchat, instagram, sms és társaik.
4/8 A kérdező kommentje:
és ha utál engem nem akarom hogy elküldjön a fenébe? -.-
2014. okt. 5. 22:08
5/8 anonim válasza:
Én eddig 2 embert tiltottam le facebookon a 2 legjobb haveromat! xd amióta ismerem őket ők a legjobb haverjaim :)
pár nap után feloldottam a tiltásokat és minden ment úgy mint a veszekedés előtt
ezzel azt akarom mondani hogy nem biztos hogy utál téged, ezek a tiltások általában a pillanat hevében történnek
Bár jó lenne tudni mivel bántottad meg
6/8 anonim válasza:
Én javarészt olyan embereket tiltok le, akiket látni sem akarok, virtuálisan sem. Épp nemrég egy lány is felkerült a "listára". Mondjuk nem hiszem, hogy pont Te lennél az, az illető tojik rá, hogy megbántott. :) Szóval lehet, hogy az illető srác csak felindulásból tiltott le. Egyébiránt személyesen menj hozzá oda!
7/8 anonim válasza:
Nem használok facebookot, igy nem kell letiltanom senkit, és a 10 éve nem látott osztálytársaim elhízott profilképeiktől is megment az úr
8/8 anonim válasza:
Kérj bocsit kamuprofilról, vagy inkább személyesen. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!