Mi az oka, hogy személyesen közeledik felém, de facebookon nem érdeklem?
Egy fiúismerősöm az utóbbi időkben nagyon aranyos velem mikor találkozunk, mondhatjuk úgy is talán, hogy udvarol. :) Viszont mikor facebookon ráírok, akkor nem túl beszédes, nem tesz semmi szmájlit sem, ott úgy tűnik, mintha nem is érdekelném. Szoktam neki lájkolgatni is néha, de ő még soha nem lájkolt nekem semmit. Másoknak pedig láttam h lájkolgat. Nem vagyok egy nagy kocka és nem gondolom, h facebookon kellene ismerkednünk, de ez akkor is elég furcsa, nem? Mi lehet az oka ennek?
20/L
Örülj már neki,hogy végre egy olyan ritka faj aki nem facebookon éli az életét/szerelmi életét. Ha fordítva lenne! Akkor lenne baj.
Ne foglalkozz ezzel.
Ha face to face mondjuk,hogy még udvarol is akkor nem mindegy mi van facen?
Miattad és a hozzád hasonlók miatt kerül majd Zuckerberg a pokolba.
Én örülnék az ilyennek.
Nekem is van ilyen ismerősöm, csak arra használjuk azt a nyamvadt facebook-ot, hogy a találkát megbeszéljük. Meg ha itt beszélgetnétek többet, milyen téma lenne személyesen?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!