Beszelgetek neten egy sráccal, meg nem láttunk kepet egymásról de én fb-n rákerestem es egyszeruen nem jon be pedig tok aranyos meg jófej. Mit csinaljak?
Én is voltam hasonló cipőben.
Társkeresőn rám írt egy külföldi pasi. Képen nem jött be, de jókat beszélgettünk.
Több napig kérlelt mire találkoztam vele. Gondoltam: fizet egy ebédet, nyelvet is gyakorlok, csak nem halok bele....
Aztán mikor megláttam élőben: hát hűha. Az összhatás teljesen más: az alkata, mozgása, a hangja, az illata és persze a mosolya. Totál beleestem.
Ha a fénykép alapján döntök, lemaradok A Szerelemről.
Egyszer talizzatok. Túléled. Ha nem jön be, utána nyugodtan megmondhatod.
:D :D vannak esetek, amikor az ember úgy érzi, hogy
"meg kell csókolni a békát"
Nekem mondjuk a túlsúlyosak, az aránytalanujl elhízottak, nem a teltkarcsúak, hanem a kövérek nem jönnek be, és a nálamnál idősebbek sem szerelem ügyben, de barátnak személyfüggően elfogadom.
Ám ami a rögzített képet illeti, bizony sokszor kell számolni azzal, hogy becsapja a nézelődőt!!!
sokszor látom a fényképek ugyanarról a személyről mennyire csalókák, mennyire torz az egyik és mennyire sokkal jobb ugyanarról a személyről a másik kép!!!
Nem véletlen, mint ahogy semmi sem véletlen, azaz véletlenek nincsenek, csak legfeljebb nem ismerjük az összefüggéseket, vagy nem értjk, tehát a hivatásos főfoglalkozású fotósok nagyon sok képet készítgenek ugyanarról a szeméylről, és a lehető legjobbakat kiválogatják és azhokat használják fel, ilettve adják a fotoalanynak oda! a felvételkori, azaz a exponáláskori pillanatokban hogy éppen mit kap el a gép nagyon kiszámíthatatlan!!!
Vannak nagyon jó fotoalyanok, azaz akikről akár elsőre nagyon jó képeket lehet készíteni, de vannak, akikről nehezebb, és saját tapasztalatból mondom, a saját magunkról se könnyű, sőt inkább nehéz jó képet rögzíteni, hiszen akkor egyidejűleg kell fotoalanynak, modelnek lenni és fotoriporternek is, a kettő egyidejűleg nem könnyű!
Azonkívül azt is észrevettem, hogy a feltöltött képeket sokan a beállításkor nagyon elnyújtják, hogy az a méret adódjon, amit a fogadófelület megkíván, és nem a kép megnyújtása a fogadófelületen a jó módszer, hanem ellővenni a mentett fájlt és ott nagyítani amig a kép engedi, azaz amig szét nem esik pixelekre!
Vagy éppen kicsinyíteni, de érdemes feltöltés céljával külön példányt csinálni ugyanabból más méretben elmentv e, kisebb és nagyobb méretben is, megszámozva a fájlnevet!
sokan nem törődnek ilyen részlettel, aztán meglepődnek, hogy nemvárt, nem szhimpatikus válaszokat , reagálásokat kap
ha az amit az ember tapasztal nem tetszik, akkor valamit az ember rosszul csinál! Ha más megtapasztalásokat akarunk, akkor bizony más módszer más eszköz kellhet, mert a régi módszerrel régi eszközzel csak a régi megtapasztalásoknál ragadunk le!
"Új tömlőbe új bor való"
"Nem vagyok felszínes, de egyszerűen van olyan, amikor arcra olyan szinten nem jön be valaki, hogy nem tudjátok elképzelni, hogy megcsókoljátok."
Már csak az a kérdés, kinek az arcát láttad. :D
Ugyanis még mindig nem támasztottad alá, hogy csakis ő van fent ilyen névvel facebookon. Ha más paraméterek is egyeznek, akkor sem kizárt hogy NINCS FACEBOOK-ja. ...
#12: Ne beszélj T/2-ben, mert nem biztos, hogy mindenki ilyen!
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!