Elegem van ebből a sok swag r! 3ancból, szeretnék 1 normális Szép aranyos csajt, vannak még ilyenek egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nem társ keresés képpen kérdeztem :) 18F
meg egyáltalán, ha ennyire nem találok, akkor keressek kicsivel idősebb lányt?
2015. febr. 4. 10:55
1/9 anonim válasza:
Vannak, találkoztam már többel is.
2/9 anonim válasza:
Vannak, csak lehet meg te nem fogtal ki ilyet.
3/9 anonim válasza:
Vannak, csak nem biztos, hogy jó helyen keresel.
Nyilván egy szombat esti táncos szórakozóhelyen más csajok vannak, mint egy tánctanfolyamon, vagy színházban.
4/9 anonim válasza:
És te egy normális, helyes, aranyos srác vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt rám panasz
2015. febr. 4. 23:18
6/9 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok, de azokat szarjátok le a leginkább!
7/9 anonim válasza:
Vannak ilyenek,csak nem neked. Te ugyanis TUDSZ csajozni. Ha pedig tudsz, ezt ki is akarod aknázni, és a feltűnően szép csajokat részesíted előnyben. A feltűnően szép csajok, azonban tisztában vannak vele, hogy ők feltűnően szép csajok, az értékrendjük is eszerint működik. Ők nem akarnak mást, csak feltűnően szép csajok lenni, nekik ez a legfontosabb. Akit te keresel azt jó eséllyel egy, a szárnyait éppen most próbálgató fiú fogja megtalálni.
9/9 A kérdező kommentje:
Igazából, nem vagyok csajozógép, sőt ellenkezőleg. Kevesebb önbizalommal rendelkezem, mert sokat csesztettek. Ezt a krdést azért írtam ki, mert túl sokat láttam és hallottam, és elegem lett, egyszerűen, csak választ akartam, és kaptam. Most ismerkedem 1 aranyos normális lánnyal. A lényeg: csak választ akartam, és boldogságra lelni, akár hiszi az, aki olvassa, akár nem.
2015. febr. 20. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!