Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáznak érezném, ha egy nap...

Gáznak érezném, ha egy nap többször is odamennék hozzá. Jogos?

Figyelt kérdés

Nagyon bejön, de eddig nem állítottam meg/beszélgettem vele, maximum egyszer egy nap. Félek, hogy ha állandóan odamennék hozzá, már nagyon nyomulásnak vagy tolakodásnak venné. Nem örülnék, ha ezzel ijeszteném el, nagyon fontos nekem a lány. Próbáltam a reakcióiból is leszűrni, hogy hogyan viszonyul hozzám, de nem jutottak semmire.

Honnan tudom, hogy kedveli a társaságom vagy inkább csak elviseli azt a pár percet?

2015. febr. 3. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elhívod randira. Más tuti megoldás nincsen. Grow a pair!
2015. febr. 3. 22:55
 2/5 anonim válasza:

Szerintem hívd el magaddal valahová mondjuk moziba akár sütizni ilyenek.

Sokkal többet tudsz vele dumcsizni, de ezt ne nagyon erőltetve hanem inkább nagyon lazán kérdezd meg :)

2015. febr. 3. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Mozizni ne hívd az a fontos.. drága is meg első randinak nagyon rossz, nem tudtok közben beszélgetni csak ülni fogtok egymás mellett mint két szinte ismeretlen :/
2015. febr. 3. 23:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Addig nem akarom elhívni sehová, amíg nem látok rá egy kevés esélyt, hogy igent mondjon. Ezért szeretném tudni, hogy honnan tudhatom, hogy nem csak elvisel, hanem szeret is velem beszélgetni. Mert ha nem bír még ennyire sem, akkor nem is akarom naponta zaklatni, nem hogy még egy nap is többször. Szóval értitek...
2015. febr. 8. 00:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nos, kérd a segítségét pl valamilyen tananyagból, amiről tudod, hogy abban ő jó. Az embereknek kicsit hízik a májuk, ha segíthetnek, taníthatnak másokat.

Vagy ha van valami program, amire elmennél, akkor hívd magaddal. Pl hozd szóba a jégkorizást, kérdezd meg tőle, hogy tud-e, és nincs-e kedve megtanítani, mert téged érdekel, vagy ha ő se tud, akkor viccelődj, hogy akkor menjen veled és nézze meg ahogy bénázol, vagy bénázzatok együtt. :)

2015. febr. 8. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!