Gáznak érezném, ha egy nap többször is odamennék hozzá. Jogos?
Nagyon bejön, de eddig nem állítottam meg/beszélgettem vele, maximum egyszer egy nap. Félek, hogy ha állandóan odamennék hozzá, már nagyon nyomulásnak vagy tolakodásnak venné. Nem örülnék, ha ezzel ijeszteném el, nagyon fontos nekem a lány. Próbáltam a reakcióiból is leszűrni, hogy hogyan viszonyul hozzám, de nem jutottak semmire.
Honnan tudom, hogy kedveli a társaságom vagy inkább csak elviseli azt a pár percet?
Szerintem hívd el magaddal valahová mondjuk moziba akár sütizni ilyenek.
Sokkal többet tudsz vele dumcsizni, de ezt ne nagyon erőltetve hanem inkább nagyon lazán kérdezd meg :)
Nos, kérd a segítségét pl valamilyen tananyagból, amiről tudod, hogy abban ő jó. Az embereknek kicsit hízik a májuk, ha segíthetnek, taníthatnak másokat.
Vagy ha van valami program, amire elmennél, akkor hívd magaddal. Pl hozd szóba a jégkorizást, kérdezd meg tőle, hogy tud-e, és nincs-e kedve megtanítani, mert téged érdekel, vagy ha ő se tud, akkor viccelődj, hogy akkor menjen veled és nézze meg ahogy bénázol, vagy bénázzatok együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!