Ez mégis mit jelent? Miért gondolják ezt rólam?
Több lány is mondta már nekem megismerkedés után hogy milyen kedves/normális vagyok, pedig először, kinézet alapján azt hitték rólam hogy csak a plázacicákra/r..bancokra bukom. Ez mégis mit jelent? Miért gondolhatják ezt rólam? Sajnos senki ezt senki nem válaszolta meg őszintén.
Elsősorban lányok véleménye érdekelne: szoktátok ezt gondolni fiúkról? Ha igen akkor miért? Nem igazán értem a dolgot és őszintén szólva elég rosszul esik. 3-4 lány már mondta nekem ezt(legalábbis nagyon hasonlóan céloztak rá), mi van ha még vannak akik ezt gondolták?
Esetleg ha küldesz egy képet, kielemezem hogy miért lehet,így nehéz.
20L
Köszi szépen a gyors válaszokat, aranyosak vagytok :)
Őszintén szólva kicsit tartok attól hogy képet töltsek fel magamról vagy küldjek idegeneknek, lehet hogy paranoiás vagyok :)
"Ecsetfejű" egyértelműen nem vagyok. Átlagosan öltözködöm... Figyelek a ruháimra de nincsenek extrém/túl színes ruháim :) A cicafiú-kinézet alatt meg nem tudom mit kell érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!