Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Idegen lányt megszólítani?

Idegen lányt megszólítani?

Figyelt kérdés

Eddig mindig csak a közeli/tágabb baráti társaságból csajoztam, onnan lettek barátnőim. 28 vagyok, és még vadidegen csajt nem szólítottam meg ismerkedés céljából.... gáz vagy nem gáz, ez van.

Hogy érdemes odamenni egy olyan lányhoz, aki megtetszik pl. utcán, buszmegállóban, menzán, bárhol? Csak mert úgy gondolom, mindig minden alkalmat meg kell ragadni a "csajozásra", ismerkedésre, csak kérdés, hogyan.

2015. febr. 3. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10, szerintem te meg nem olvastad végig az írásomat ...
2015. febr. 3. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Én örülnék, ha egy srác megszólítana :) Szerintem nem kell semmi köntörfalazás meg mese és betanult szöveg. Nekem az tetszene, ha valaki úgy jönne oda, hogy "szia, bocsi a zavarásért, kedvesnek/aranyosnak tűnsz, van kedved megismerkedni/meginni egy kávét valamikor/szívesen megismernélek". De én szeretem az egyenes beszédet, azért sok lány van, aki szereti játszani az agyát, meg a hercegnőt, velük nem lehet ilyen egyenesen.

20/L

2015. febr. 5. 16:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem menj oda bátrabban különböző, általad megfelelőnek ítélt helyeken lányokhoz. Talán lesz olyan aki majd majd meglepődik vagy épp olyan kedve van és csak nyöszörögve bír válaszolni, ilyen meg olyan véglet, de egy idő után majd fejlődsz és tapasztalatot szerzel. Egy ideje már meg kéne legyen ez a gondolkodásmódod.

Részemről ha egy idegen lány egy ideje már a telefonját nyomogatja és én oda akarok menni hozzá beszélni, az lehet hogy már eleve rosszul kezdődik.

2015. febr. 20. 07:55
 14/16 anonim ***** válasza:
29%
Egy négybetűs jó tanács a kérdésedre: SOHA!
2015. márc. 3. 00:04
 15/16 anonim ***** válasza:
szoktam az utcan, tok normalisak es van amikor megmondjak h bator vagyok, persze normalis kulturalt modon kozeledem...mindig jobb mint diszkozni vagy tarskeresozni...igen nyomulni kell ugymond mert a no ne, fog odamenni hozzad milozben a megalloban fujod az orrod
2015. márc. 15. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
egyetlen hátránya annak, ha utcán mész oda valakihez, hogy meg se hallgat és elküld, mert azt hiszi pénz kell, néhány kérdést tennél fel stb. :D
2015. márc. 31. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!