Hogyan kell egy idegen embert megszolitani?
Figyelt kérdés
Szia , hetedikes vagyok es facebbokon szeretnek ismerkedni nem vadidegen emberekkel hanem a kozeli faluban lakokkal , de nem tudom mivel eleg nepszerutlen vagyok eleg ilyenkor egy szia vagy , hogy kell tairni egy ilyen emberre.2014. júl. 2. 19:41
1/2 anonim válasza:
Kortól függ. Ha idősebb emberről van szó, mondjuk egy 30 éves hölgy/úr, egy udvarias "jó napot"-tal.
Ha esetleg húszas éveiben jár, vagy még a 20nál se tart, akkor nyugodtan egy laza "szia".
Viszont arra figyelj, hogy ha idősebb emberrel beszélsz (mondjuk 30 éves), ne azt mondd, hogy "maga", hanem hogy "ön".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!