Mit tudnék az ellen tenni hogy egy idegen közösségbe, új társaságba vagy akár a közvetlen rokonaimmal beszédesebb legyek? Nagyon csendes vagyok nem merek megszolitani embereket és nincs közös témám sok emberrel, mit tudnék ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 19:18
1/4 anonim válasza:
tenni ellene nem biztos, hogy tudsz, de érte igen. először is, fogadd el, hogy ilyen vagy, és szeresd meg magad!
2/4 anonim válasza:
Az a legnagyobb probléma, hogy nincsen közös téma . Ahol az megvan, órákat tudok beszélgetni, de annak hiányában marad csak az időjárási helyzet és azután pá.
Vagy ha elmész kocsmába, két deci bor után már sokakkal fogsz szót érteni.
3/4 anonim válasza:
szerite lehet gyakorolni.
Kezdd el a családtagokkal, akiktől nem tartasz.
Esetleg segíthet neked valaki gyakorolni.
4/4 K...László válasza:
Olvass könyveket, újságokat, hallgass híreket, és lesz pár dolog, amiről lehet beszélni. Engem az elektronikán kívül nem sok minden érdekelt 4 éves korom óta, gondolhatod, mennyi beszélgetőtársam volt! Csak mióta interneten olvasgatok, a napi történésekkel képben vagyok, azóta van témám is. Korábban soha nem olvastam újságot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!