Fordítva is ezt látják a férfiak, pedig ez nem igaz.
2015. febr. 3. 16:21
2/13 anonim válasza:
Szeretem, a ribiket pedig külsőre, vagy ha épp olyan hangulatomban vagyok, ami elég gyakori. :D
2015. febr. 3. 16:22
3/13 opened paradise válasza:
Neeeeeem,legyen velem bunkó és szemét,szerinted?
2015. febr. 3. 16:24
4/13 anonim válasza:
nálad mit jelent a ribi?
2015. febr. 3. 16:26
5/13 anonim válasza:
igen ahogy a 3. is mondta. HA lesz pasid kérdező [ami ugye nem lesz mert hát kedves vagy]..
de feltételezzük hogy lesz,, SOHA! DE SOHA! ne tégy neki semmi szívességet vagy kedveskedj bármivel. Ergo mit tudom én, elhív ide-oda AKKOR NE HÁLÁLD MEG.. SOHA!! pl együtt alszotok és átfut a fejeden hogy csinálj reggelit.. FELEJTSD EL!! vagy csinálj,, de akkor miután kész menj fől [ a legjobb ha még alszik és úgy csinálod] és vágd a pofájába a tányért és tedd hozzá " tessék a reggelid loser.. jó étvágyat..ffpfff" a végén köpsz egyet ugye.
2015. febr. 3. 16:29
6/13 anonim válasza:
Nálam már az aranyos jelző csajra kis eufemizmus, akkor használom, ha csajnak kellemes a jelleme, megjelenése is akár, de már nem érzem benne a magával ragadó temperamentumot. Akiket sok csaj csak ribinek nevez, azok közül sokan a férfi vérének forralásához nagyon értenek, mert nagyobb gyakorlatuk van srácoknál, akár egy vadmacskás nézéssel pár perc alatt fel tudják pumpálni a szerszámom, és azt is hogy mit akarnak.
2015. febr. 3. 16:29
7/13 anonim válasza:
jav: és azt is tudják, hogy mit akarnak.
2015. febr. 3. 16:30
8/13 anonim válasza:
Egy ribi is lehet aranyos és kedves.
2015. febr. 3. 16:40
9/13 A kérdező kommentje:
A ribit nem külsőre értettem, hanem pont úgy, hogy kihasználja a pasikat, és csak játszik velük...
2015. febr. 3. 16:42
10/13 anonim válasza:
és miből gondolod hogy aki szerinted ribi, az kihasználja a pasikat, meg játszik velük? :D
attól hogy valaki szép, meg sok haverja van nem biztos hogy ribi :D
(ezt csak azért mondom, mert ismerek egy kivételt, ez pedig azt jelenti hogy több is van)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!