Van itt valaki, akinek segített már pszichológus, vagy ez csak illúzió?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 18:25
1/10 anonim válasza:
Én gondolkozom, hogy elmegyek egyhez szexuális problémákkal, és kikezdek vele. Ha sikerülne ...
2/10 anonim válasza:
Sokak szerint segít, rajtam nem segített. De ez ne vegye el a kedvedet.
3/10 anonim válasza:
tényleg, és miben kell segíteni? ha lány vagy, akkor tudok segíteni én is :)
4/10 anonim válasza:
Nekem valamennyit segített, mondjuk idő is kell ahhoz, hogy kezdjen hatni a tevékenysége. Plusz van, akinek többet is ki kell próbálnia, mert különböző módszerekkel dolgoznak, különböző hozzáállásúak, így nem biztos, hogy egy-kettő tud segíteni, lehet, hogy tízet is meg kell nézni, mielőtt találunk egy olyat, aki tényleg jó.
5/10 anonim válasza:
Segít az,csak meg kell talalni a megfelelőt.
6/10 anonim válasza:
Úgyis csak beszéltetnek,ezt meg ingyen is meg tudod csinálni,ha egy ismerősödnek siránkozol :)
7/10 anonim válasza:
Nekem segített, de nem szabad csodát várni. Igazából csak rávezet dolgokra, neked emellett elég sokat kell dolgoznod magadon.
8/10 anonim válasza:
Egyik baratnomon csak rontott az o pszichologusa. Mindenre csak annyit mondott, hogy ez fura!
De segithet is!
9/10 anonim válasza:
Így van, nem mindegyik jó. Egyik ismerősöm volt 2 pszichológusnál és semmit nem ért, majd a 3. pszichológussal már sikerült minden.
10/10 anonim válasza:
Még nem, vagy talán. mégsem.
Az tuti, hogy 1, jól összezavart; 2, cserébe munkamániássá tett, ellenben; 3, nem érdekel az emberiség (tehát maga az ember, mint lény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!