Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, mintha nem lennének (vagy csak alig) érzéseim, meghalt a dédpapám karácsonykor de nem is érdekelt, nem váltott ki belőlem semmilyen érzést, hogy elment. Amikor társaságban vagyok akkor, mintha egy maszkot viselnék, csak akkor vagyok önmagam ha egyedül vagyok. Voltam már egyszer szerelmes (viszonzott volt), de azóta még nem. Külsőleg sem vagyok csúnya srác, sőt elég sok lány helyesnek tart szóval ez nem lehet az oka ennek az "állapotnak". Mit tudnék tenni? Mindenképp pszichológus vagy van más megoldás? 17/F..

2014. aug. 13. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ötletem sincs.. :( nézz filmeket, szomorúakat. Olvass depis könyveket. Hátha átlök valamelyik a határon.
2014. aug. 13. 20:18
 2/15 A kérdező kommentje:
De a legrosszabb, hogy nem érzem magamat boldogtalannak sem. Inkább csak úgy vagyok és jól érzem így magam, de változtatni szeretnék..
2014. aug. 13. 20:19
 3/15 silent7272 válasza:
Néhány emberben nehezen alakulnak ki érzelmek valamilyen ok miatt. A leggyakoribb a gyermekkori trauma. Ért kiskorodban valami olyasféle dolog, ami miatt tudat alatt kizáródtak az érzelmek? Mert ha igen, akkor az lesz a probléma forrása. Ha nem, akkor viszont más a kulcs.
2014. aug. 13. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Éppen ezért kell átlökni a határon. Hogy érezz valamit, akármit.
2014. aug. 13. 20:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Jah hát pszichológusnak is kell csomó óra hogy meg tudja mondani, úgyhogy itt nem igen fog senki tökéletes diagnózist adni neked.

Pszichológus minden nagyobb városban rendel ahol van nagy kórház ingyen lehet náluk időpontot foglalni, a TB fizeti hogy foglalkozzanak veled.

De lehet antiszociális személyiség zavarod van, vagy affelé tendálsz.

Annak a tünetei a 20as évek elején mutatkoznak teljesen úgyhogy meg is magyarázná hogy miért vannak érzéseid... még... hehehe

2014. aug. 13. 20:20
 6/15 silent7272 válasza:
Vagy feldolgozni a kizáró okot mentálisan...
2014. aug. 13. 20:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyon történt semmi ilyesmi, mondjuk kisebb koromban mindig rettegtem egy "szinesbőrű" egyéntől az utcánkban és mindennap úgy mentem el és jöttem haza, hogy féltem. Aztán kb. 2 éve elég durván megfenyegettek és zaklattak páran engem. Lehet hogy ez volna az oka? Azóta többször is voltak olyan gondolataim, hogy szívesen megölném őket..persze ilyet nem tennék, de félek már magamtól is..
2014. aug. 13. 20:22
 8/15 anonim ***** válasza:

ezért pszichológus? serdülsz te gyerek,a dédapád is lesza*rt volna téged fordítva.

Légy kicsit vidámabb.A szerelem meg a gatyából indul.

2014. aug. 13. 20:23
 9/15 silent7272 válasza:
Elég valószínű, hogy ez lesz az oka, a "rettegés" + megfenyegetés kombó elég ahhoz ilyen fiatalon, hogy kizárja az érzelmeket. Suliban kell lennie mentálhigiénikusnak, vele megbeszélheted. Igaz nem pszihológus, de van, hogy többet ér annál. Azt tanácsolom látogasd meg. Ha esetleg attól félsz, hogy a többiek szekálni fognak miatta, akkor csak annyit, hogy nem kell mindenről tudniuk és a mentálhigiénikusnak is van titoktartási kötelezettsége.
2014. aug. 13. 20:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Akkor elnézek megint pszichológushoz..
2014. aug. 13. 20:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!