Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, mintha nem lennének (vagy csak alig) érzéseim, meghalt a dédpapám karácsonykor de nem is érdekelt, nem váltott ki belőlem semmilyen érzést, hogy elment. Amikor társaságban vagyok akkor, mintha egy maszkot viselnék, csak akkor vagyok önmagam ha egyedül vagyok. Voltam már egyszer szerelmes (viszonzott volt), de azóta még nem. Külsőleg sem vagyok csúnya srác, sőt elég sok lány helyesnek tart szóval ez nem lehet az oka ennek az "állapotnak". Mit tudnék tenni? Mindenképp pszichológus vagy van más megoldás? 17/F..

2014. aug. 13. 20:14
1 2
 11/15 anonim válasza:

Én lány vagyok, 20as éveim közepén és szintén küzdök hasonló gondokkal. Már én is feltettem magamnak a kérdést,hogy vajon mi az oka ennek? Hogy lehetek ekkora idióta?! És én is mindig oda lyukadok ki,h biztosan gyerekkoromban ért vmi komoly hatású trauma,amit nem tudok feldolgozni magamban, elnyomom. De vajon mi ez?! HA ez a forrás, akkor hogy hozzam felszínre? :/

Én is így voltam, pár éve meghalt nagymamám,akit igen-igen szerettem,de amikor meghalt, tök higgadtan fogadtam. Semmi együttérzés. Ugyanúgy folytattam tovább a teendőimet, tiszta gáz, tudom! Az egészet kb. így zongoráztam le magamban: oké, ez is megtörtént. Mintha az érzéseim a nulla alatt lennének. Borzasztóan utálom ilyenkor magamat. Nemrégiben bekerült papám kórházba, és mindenki rohant hozzá, aggódott, én meg ültem tovább az ágyon, pedig szeretem őt. Egyszerűen nincsenek ingereim, érzéseim vagy nem is tudom én minek nevezzem,hisz ezt egy kívülálló teljesen abszurdnak fogja fel és elítél. Ezért nem is mondogatom senkinek. Bármi katasztrófális történik körülöttem, én totál higgadtan, érzéketlenül fogadom. Sőt,ha testi fájdalmam van,akkor se ordítok, fel se szisszenek (igen erős fájdalomnál se), nem mutatom ki a fájdalmat egyáltalán, csak simán elnyomom.

Ilyen gondjaid is vannak? Vagy te ennyire nem vagy orvosi eset?

Amúgy én is gondolkodom pszichológuson. Te hova akarsz menni, maszekba? Mert én SZTK-sba. Csak oda nem tudom,h kell-e a háziorvos beutalója. Ha igen,akkor elég ciki lenne kérni... Erre esetleg tudaj vki a választ, kell beutaló? Vagy hogy működik?

2014. aug. 14. 20:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Hat a fizikai fájdalomnal en kimutatom általában, a tobbi meg olyan mintha önmagamat olvasnam! Egyébként en maszekhoz mentem es fogok menni. Nincs kedvem az sztk-s koklerekhez:D
2014. aug. 14. 20:20
 13/15 anonim válasza:

Akkor elég elcs*eszettek vagyunk....

Én is mennék magánba, de mire velem tudna vmit kezdeni e témában, és eljutnánk A-ból a B-be a problémámmal,addigra lehet ott hagynám a gatyámat is. Ezért futamodok meg a magán dokitól... sok pénz lenne.

Amúgy,ha nem titok, akkor itt, vagy privát üziben megírnád röviden,hogy milyen tanácsokkal látott el a doki, milyen következtetést vont le az esetedről? :) kösziii

2014. aug. 14. 20:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Honlap igerem irok üzenetet de most nem tudnek hosszasan irni semmit mert telefonrol nehez.:/
2014. aug. 14. 21:07
 15/15 anonim válasza:
Kedves vagy! :) Nem sürgős, csak amikor időd engedi. :)
2014. aug. 15. 11:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!