Ha csúnyák a fogaim és nagyon sok rossz fogam van, az kizáró ok a pasiknál vagy ettől még lehet pasim?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 20:58
11/15 anonim válasza:
Rakj fel egy képet, aztán okosabbak leszünk.
12/15 anonim válasza:
Hasonló kategóriájú pasinál lehet esélyed.
Ha feketék a fogaid és nem csináltatod meg, az elég nagy igénytelenség. Nekem volt fogszabályzóm, tömések, húzás, megszenvedtem a végeredményért. Nem szívesen lennék olyannal, akinek rohadnak a fogai.
13/15 opened paradise válasza:
Hát...szerintem függne attól,hogy kin vannak.
Tehát,hogy csak el kell tekinteni fölötte,vagy amúgysem lenne belőle semmi.
14/15 anonim válasza:
Az, hogy nem a legszabályosabb a fogsorod, hacsak tényleg nem extrém módon áll össze-vissza, a legtöbb fiúnál egyáltalán nem kizáró ok.
A sok rossz fog viszont esztétikailag ténylegesen zavaró tud lenni, és emellett egészségileg sem a legelőnyösebb. Miért nem mész el fogorvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!