Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rossz ötlet, hogy írok Neki?

Rossz ötlet, hogy írok Neki?

Figyelt kérdés

Facebookon beszélek egy sráccal, nagyon jól kijöttünk, már a találkozásról is beszéltünk, teljesen megkedveltem. Viszont lannak 4 napja nem ír. Nem értem az okát, de ez nagyon fura. Annyira hiányzik a beszélgetés vele, hogy - lehet nem jó ötlet - de írnék Neki én.

De lehet mégsem akar tőlem semmit és azért nem ír... De ha írok, akkor felhozzam, hogy miért nem tudott írni az elmúlt pár napban, vagy tegyek úgy, mintha semmi sem történt volna?

2015. febr. 1. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet eddig mindig ő irt rád ugy erezte igazabol leis szarod es csak azett beszlelsz vele mert ha mar rad irt miert ne es most vagy feladta vagy azt varja hogy te is kezdj beszelgetest
2015. febr. 1. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, viszont ne hozd fel azt hogy mièrt nem írt
2015. febr. 1. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt várja hogyírj :O énis szoktam ilyet... és ha nem ír a lány azt néha elis könyvelem úgy hogy leszar... miközben lehet csak igy filozik mint te xd
2015. febr. 1. 13:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Ajjajj... Most kicsit félek, hogy megharagudott rám.
2015. febr. 1. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Mièrt haragudna? Amíg nem írsz rá nem tudhatod.
2015. febr. 1. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem haragudott meg rád. Írj neki nyugodtan... Lehet tényleg azt várja hogy te írj. De ne mond neki hogy miért nem írsz 4 napja?.
2015. febr. 1. 14:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem merek írni Neki, félek, hogy direkt nem írt eddig.
2015. febr. 1. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Veszteni nem vesztesz semmit. Biztos örülne neki ha èrdeklődnèl felőle.
2015. febr. 1. 15:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Minden rendben van újra :)
2015. febr. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!