Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 30 éves nőként mennyi esélyem...

30 éves nőként mennyi esélyem van hogy belém szerethessen egy férfi?

Figyelt kérdés
Ebben a korosztályban is van esélyem szeretve lenni és szerelemre lelni? Mert véget ért 7éves kapcsolatom és már nem nézek ki ugy mint fiatalon :( sokkal nehezebb 30évesen most mindent ujra kezdenem nem beszélve a felhozatalrol a legtöbb vagy gyereke van vagy károsszenvedélye. Kevés a meg maradt normális.

2015. febr. 1. 20:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egy évvel fiatalabb voltam, mikor a férjemmel egymásba szerettünk, úgyhogy mindenképpen van esély.
2015. febr. 1. 20:37
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
A nőknek ez az a kor, amikor visszakapják, amit eddig ők csináltak. Fordult a kocka, ez van :)
2015. febr. 1. 20:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Mér ne sikerülne!? Nekem is van egy 30 éves egyedülálló nő ismerősöm aki tetszik nekem csak nem mertem elmondani neki érzéseimet, végülis mondtam neki de szerintem azt hitte hülyéskedek!! 25/F
2015. febr. 1. 20:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Kezdj fiatalabb pasikkal,25 körüliekkel,sokkal jobban néznek ki,mint az idősebbek és normálisabbak is.
2015. febr. 1. 20:43
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

Normálisabbak persze, csak a nagy része (harmincas korosztály egy része is) kétségbeesetten menekül a felelősség elől a dizsibe meg a kocsmába minden hétvégén és a legfontosabb kérdés az életükben: jaj most hova menjek, hol rúgjak be, milyen tetkót csináltassak...

Ismerek olyan nőket akik erre panaszkodnak hogy "jajj mikor nő már be a feje lágya" de azért együtt vannak vele...

33F aki nem ilyen.

2015. febr. 1. 20:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem sem nőtt még be a fejem lágya,úgyhogy engem nem zavar,hogy ilyenek a fiatalabb pasik :)33N
2015. febr. 1. 20:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Én 24 leszek napokon belül és az idősebb nőket szeretem. Nem, nem a szex a cél és nem szexkapcsolat céljából, hanem családalapítás. És igen, biztos van még ilyen, mint én. Szóval van esélyed, csak szerencse kell. Már feltéve, hogy nem elvárás, hogy korodbéli legyen, egzisztenciája legyen (=mindent Ő teremtsen elő neked), illetve kocsi stb.
2015. febr. 1. 21:32
 18/24 anonim ***** válasza:

A nők a 20-as éveik végén és a 30-as éveik elején a legnépszerűbbek a férfiak körében. Ez biztos, tapasztalatból beszélek.

Ha a külsőddel nem vagy megelégedve, iktass be egy fogyókúrát (nem koplalással, hanem új, egészségesebb recepteket próbálj ki), meg sportolj valamit, akár otthon. Utóbbi ráadásul még jobb kedvűvé is tesz. Természetesen, ha inkább vékony vagy, akkor diétázni nem kell.

Csináltass új frizurát, vegyél pár új cuccot, szedd össze a barátokat, járj szórakozni, beszélgess netes fórumokon.

Ja és mindenekelőtt ne elégedj meg akárkivel! Ilyenkor már az embernek van egy kialakult képe arról, ki is illik hozzá. Ne add alább!

36/N

2015. febr. 1. 21:41
 19/24 anonim ***** válasza:
De jókat írnak itt a fiúk, biztatóak vagytok :) csak sajna én se ezt érzékelem... :/
2015. febr. 1. 21:45
 20/24 anonim ***** válasza:

4-es vàlaszolo és te teszel valamit az ügy érdekében?? Mintha csak én ìrtam volna ki a vàlaszod...

15-ös 33F aki nem olyan, akkor milyen vagy? :)

2015. febr. 1. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!