Más férfi is van úgy hogy nem megy neki a csajozás? Lehet hogy akkor el kéne kerülni a nőket? 25f
Szerintem probálkozz elmenni szórakozó helyre, tegnap voltam én si elöször és a lányok közt egy kettö akik józanok voltak azokkal el is beszélgettem.
Első lépésként kérdezd meg tőlle, hogy nem-e zavarod, ha azt mondja, hogy nem akkor van már is esélyed.
2. lépés. Kérdezd meg, hogy lenn-e kedve elmenni veled, pl mozi, cukrászda, vagy séta (bár az uttobi rosz ídőjárásban nem ajánlott).
Ha abban is benne van akkor simán benne lenne a hosszú távúban.
Ha mást kezdesz el tölle kérdezgetni akkor unalmasnak fog tartani és 2 perc útán jön az ürügy a telef, wc, mindjárt jön stb.
Bár, hogy öszinte legyek én csak 2 hete kezdtem el ismerkedni és még csak 2 lánnyal probálkoztam és nem ezt az ismerkedési modszert használtam, hanem a kérdezgetös hosszú beszélgetést, ami nem jött be nekik.
De most ha egyből rákérdezel hogy lenne-e kedve elmenni veled akkor, tudja, hogy komolyan gondolod akkor nem fog lepatintani...
Csak ezt a tanácsot tudom adni.
És persze a legfontosabb az, hogy ne a külsöt hanem a belsöt nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!