Ha a lanynak kell kezdemenyeznie, akkor hogy tegye?
Van egy fiu a sulimban es nagyon bejon. Egy evvel idosebb. Minden nap latom a suliba, es mindig ot nezem, meg o is engem. Mosolyogni szokott...volt mar hogy elpirult, es kovetett. Olyan idoszak is volt mar mikor a haverjai beszologattak....tavaly ha jol emlekszem..hogy: "itt jon.....csaja". Latszik rajta, hogy bejovok neki, de tudom hogy felos es nem mer kezdemenyezni. Fb-n nem jelol vissza...aminek nem tudom az okat. Tudom, hogy o nem fog lepni, ezert nekem kell, de mit tegyek? Nem szokott sose egyedul lenni, mindig a haverjaival van, igy nem merek odamenni hozza. Arra gondoltam irok neki egy kis papircetlit, es beleteszem a kabatja zsebebe. Jo otlet ez? Es hogy kezdemenyezzek? Nem tudom mit kene csinalnom....azt hittem, ha mar ennyiszer szemezunk, odajon hozzam...de ezek szerint nem fog :/
Kerlek segitsetek. Adjatok otleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!